АНА процедурите станаха много популярни, благодарение на изключителните свойства на Гликоловата киселина. Гликоловата киселина е химичен ексфолиант за кожата. Порите на носа лесно могат да се запушат. Ескфолиацията на повърхността на кожата изпраща сигнал към самата кожа, да ускори обновяването си, което предпазва от запушване на порите.

Има два вида ексфолиация: механична и химична. Първият метод включва физическо изстъргване на най-горния кожен слой. Този начин на премахване на мъртвата кожа може лесно да предизвика раздразнения и да интензифицира възпалението. От друга страна химичното ексфолиране на кожата, което изисква нанасянето на киселина върху кожата предоставя по-добра и по-изравнена ексфолиация без предизвикване на раздразнения.

AHA Efect (1)

Гликоловата киселина се използва много широко за химична ексфолиация, благодарение на своята ефективност. Тя се предлага в аптеките и дрогериите в концентрации до 10%. За най-добри резултати е препоръчително да си купите 8% разтвор на тази киселина.

AHAАНА е терапия, която е перфектна за заети пациенти, които искат освежена и чиста плът, но без да се налага да това да отнеме много време. Особено подходяща е за кожа, която изглежда суха и задръстена от прекалено много слънце или която е податлива на лющене. След почистване на лицето се нанасят Алфа Гликолова киселина и Салицилова киселина върху кожата. Най-горният слой на кожата нежно се ексфолира и нов, чист и сияен слой се показва под него. Лекият пилинг помага да се изглади и да се намалят малките линии, бръчки и всякакви депигментации. Той прониква дълбоко в порите, за да разтвори всякакви видове плаки, предизвикващи акне. Можете да получите леко гъделичкащо усещане, което е знак, че плодовата киселина наистина действа.

Незабавно след АНА сесията, Вашата кожа ще изглежда млада, розова и свежа. Цялата терапия отнема не повече от 30 минути. Важно е да пазите Вашата кожа защитена от слънцето и да избягвате кожни изгаряния. Ако искате да изглеждате страхотно на някое важно събитие от Вашия живот, то задължително трябва да се подложите на АНА терапия няколко седмици преди това. Вашата кожа ще изглежда красива и сияйна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *