В много днешно време девойките използват продукти за очито и лицето за да им дадат моментална привлекателност. Фундаментът и ББ-кремът са два такива продукта, които могат да бъдат използвани за по-красивото излъчване на кожата. Двата продукта се класифицират като козметика за лице. Ето какво трябва да знаете за двата продукта, както и дали имат разлика и могат да бъдат използвани един друг с друг.

Какво е Фундамент?

Фундаментът е универсална база за основно прекрасното излъчване на лицето. Той се казва универсален, защото се коригира с останалите макияж продукти, които използвате. Фундаментът е светла жизненост, но с него лесно може да получите прохладен или топъл оттенък, зависейки от тази, избрана от вас. Освен това той се използва за подобряване на сянката, което позволява да покрие малки недостатъци, така както са акнето и кръвоизливи, както и да направи лицето по-равноторкано. Фундаментът е най-добрия избор, ако искате да поправите дефектностите на кожата, които излицват с възрастта на лицето и за по-равно излъчване на кожата.

Какво е BB крем?

BB кремът (от английски блендиращ баланс) е продукт за лицето, който е иновативно стимулиращо средство за защита на кожата, което съчетава много ефективни ухапвания с макияж. Той е готова база за макияж, кристално чисто и лесно нанасяне, което дава на лицето здравина. Той се нанася точно като фундамента, но чрез даване на тен и цвят, текстурата на кожата се подобрява, а не възламеня. Той има своите своиства цветове и защитата се значително подобрява, като защитата от слънцето, помагайки да се предпази кожата пред слънцето. Така се запазва дълг период от време и прилагането се повтаря по-рядко. В по-добро обърнение, ББ-кремът се допълва с помагащи средства за търсене на кожата и за подобряване на шейките.

Типични разлики