Разбира се, всеки хора се ползва да се доставят точно така, както той иска да изглежда, включително и макияжа и стила коса си. Ако също така търсите начини за да поддържате вашата коса гланц и блясък, модели и звезди от години, които имат поредно печеливш коса, могат да ви дадат някои бързи съвети за питане.

Дори ако безусловно желаете да отделите време, че да постигнете вашите желания коса, трябва да се помните, че може да струва толкова енергия и време да ги поддържате. Чрез постоянно добавяне на някои от тези десет правила във вашата рутина за коса, ще се почувствате по-ясно и много по-сигурно, че постигате най-добрите резултати от това какво имате!

1. Използвайте умерен обем на шампоана

Ако търсите собствения си идеален резултат, моля използвайте само нужното количество шампоан за вашата коса. За обикновените коси има нужда от немного плътна пена, ако имате чисто или сухо косъм – то трябва да се нашбате с по-малко, разбира се. А за да избегнете напрежение на косата, може да пробвате с малко повече вода или мастило, за да го накарате да стане по-меко.

2. Уважете баланса между корената и остатъка от косата ви

Друго добро правило за да си гарантирате поредно дълго и гланцово косъм е да внимавате с космическото разпределение на шампоана. Трябва да се окажете по-осторожни и умели, когато е дума за пенено корено дъно и да добавите по-малко вещество тук. Ако използвате по-малко продукт, ще разберете, че нашата коса е най-добре винаги да се върти чрез корено дъно. А ако искате малко повече за лек обем, разпределете така шампоана, за да го има по-равно по целия дължина на вашата коса.

3. Обхванете това като професионал

Трябва да се научите да си избирате правилните инструменти на правилния начин и да се уверите, че обслужван