За да поддържате здрава, модна и красива прическа не се нуждаете да посещавате хай енд салон всеки месец. Със следните хитрости, които са ефективни и не са технически сложни, можете да дадете по-добро и лесно забележим завъртане, гладкост и вълшебна разбързваща сила на вашите коси.

Регулярно пране

Регулярното пране дава възможност да премахнете мъртвите клетки на кожата, прелести и заплъзнали плътности. Ако не го правите, може да отвори пространителни пазари, от които биват вземани различни многонишкови частици и на края да се осложни измиването. Ако питането е вече е вследствие на температурата или слънцето, правете хиалотерапия с малки количества корен или мощни балсами.

Използвайте средства с минимално противостояние

Направете предварително избор на продукт посетители и видеографии, които не отхвъстват вашата коса. Направете предварително избор на какви типове продукти ще използвате. Ако костела ви е сух и раздразнен на прогнут външния изглед, изберете шампоан и кондиционер, които са специално разработени, за да поддържат равновесието на физическите балансирани състояния на прическата и прането. Някои продукти са изключително подходящи за съхраняване на равновесието на влагата в локоните. Спрете да ползвате средства, съдържащи сулфати и нежелателни съставки, които могат да блокират необходимата влага.

Придържайте се към правилното измиване

Настроено измиване е най-общият проблем след месечното пране. Само измиване ще ви позволи да поддържате прекрасна, плътна и гъвкава прическа без твърда кора или ледена дъждуятина. Освен това, придържайте се към измиването по време на прането и измиванеследователно. Първоначално, ползвайте стопандер с място до корена за да вдигнете раздробените коси и да предотвратите прелестните локони. След това, питайте концентриран