Зимата може да доведе до загуба на блясък, причувствителна кожа и пръсти, сухи коси. За тези, които искат да не оставят своята коса зад през зимата и да имат модерно и здраво покритие, следват три съвета.

1. Почистване на косата редовно

Почистването на косата е много важно и да го правите редовно ще ви помогне за да поддържате здрава и лесно управляема коса. Всеки ден почистването на косата се дължи да я подрежда, така че да се получи оптимален блясък. За да получите най-добрите резултати, се препоръчва използването на лосион, хайвър, дистрибуционно се съставен със растителни масла и други уреди за подреждане на косата.

2. Изберете правилното шампоан

Избора на правилния шампоан е много важен за поддържане на косата в топ форма за зимата. Избирането на подходящ шампоан според типа коса ви ще помогне да поддържате мекота, влага и блясък. Най-важното когато избирате шампоан е да се прави да подходи вашия тип коса, така вие ще получите максимално достигане. Най-добрето е да се избира шампоан с ниско ментолено съдържание, без сулфат и алкохол.

3. Изберете правилната формула за защита

Най-доброто ще бъде да използвате продукти за увреждане, защита и управление, които са проектирани за защита на косата от напрегнатостта на зимата. Доброто кремообразни средства ще помогне да удължите времето за ухапване на косата ви и да издържи дълго време на ден. Това ще поддържа блясъка, мекота и гладката на косата.

4. Почистете гореща дъска добре се подходяща за вашите коси

За да поддържате интензивния блясък на косата ви, почистването на гореща дъска е необходимо. Горещите дъски ще правят косата да бъде здрава, мека и гладка, а също така ще подходят и ще издържат по-дълго при управление. Важно е да се избира правилната доставка и да се използва правилно инструме