Жените обичат да изглеждат красиви.

Те инвестират в себе си и харчат пари за козметични и професионални разкрасяващи процедури, без да съжаляват за това.

Интересен факт е, че посвещават много време и усилия за косата. Посещенията във фризьорския салон превишават честотата на посещения в салоните за красота и маникюр.

Отиваме в салона не само за да подстрижем косата или да сменим цвета. Често решаваме да направим процедура, която е създадена да подобри значително вида и състоянието на косата и да подсили блясъка.

Оказва се, че няма нужда да ходим на фризьор, за да получим специална, регенерираща и разкрасяваща процедура на най-високо ниво.

Nanoil са изпълнили желанията на жените за красива и здрава коса, създавайки продукти, които да се погрижат като топ фризьор. Всичко е възможно в комфорта на собствения Ви дом, без записване на час и загуба на време при фризьор.

Маслото за коса Nanoil – какво представлява?

Nanoil е продукт за грижа за косата, който трябва да се появи в банята Ви. Веднъж щом откриете неговите невероятни свойства и употреба с различни цели, няма да можете да го замените с нищо друго. Такава перфектност в грижата за косата все още не е представяна.

Nanoil е продукт, създаден за грижа за косата, намиращ се в красива, елегантна бутилка от тънко, темперирано стъкло, с много хубав аромат. Черното стъкло внимателно защитава ценния продукт, но дори толкова красива бутилка не разкрива революцията, която ще се случи в косата Ви след първото нанасяне.

Грижата за косата никога не е била толкова внимателно адаптирана към Вашите изисквания!

Маслото за коса Nanoil – защо е толкова идеално?

Nanoil са перфекционисти. Те разбират, че няма нито една съставка, която да реши всичките проблеми на косата. Затова маслото за коса Nanoil е достъпно в три версии. Всяка от тях е предназначена за специфичен тип коса с определено ниво на порьозност.

Никой друг продукт не е третирал косата с такова внимание към детайлите.

Вниманието към типа коса е позволило на марката Nanoil да разработят 3 типа масла: всяко подходящо за един от трите типа коса. Благодарение на сериозните анализи на структурата на човешката коса, Nanoil се представя в следните версии:

1. Nanoil за коса с малка порьозност – плътна, силна, но без обем, мазна и трудна за стилизиране.

2. Nanoil за коса със средна порьозност – умерено тънка, не много увредена, но преблемна, когато става дума за стилизиране и грижа. Тя е матова, къдри се и често опада. Частична липса на жизненост и еластичност.

3. Nanoil за коса с голяма порьозност – дехидратирана, увредена, чуплина, груба, тънка и опадаща. Краищата имат сколнност към цъфтеж. В допълнение, косата се къдри и наелектризира.

Маслото за коса Nanoil – защо е толкова ефективно?

Всички 3 типа масла за коса Nanoil са богаство на естествените масла, добити в процеса на студено пресоване и подбиране в директна пропорция спрямо порьозността на косата. Но не до тук спират ползотворните ефекти на Nanoil. Маслото за коса съдържа няколко есенциални съставки за грижата за коса: кератин, ланолин, витамин А и Е, течна коприна. Това са субстанции, които определят красивия вид и здрав растеж на косата. Nanoil осигурява всички необходими съставки. Техният дефицит би довел до загуба на блясък, жизненост и добро състояние на косата.

Маслото за коса Nanoil – защо е толкова изключително?

Nanoil крие друга ценна тайна. Това са двете иновативни и уникални съставки, които подхранват и регенерират фоликулите и подсилват растежа, докато уплътняват цялата коса. Редовното нанасяне на масло върху скалпа ще доведе до растеж на нова коса.

Маслото за коса Nanoil – защо е подходящо за много цели?

Може да се окаже трудно за вярване, но методът за нанасяне на Nanoil зависи от Вас. Nanoil създава безброй възможности за избор.

– Ако искате регенерация на косата, подобрена плътност или подсилване на растежа – използвате Nanoil върху скалпа и косата. Най-добрият начин е да го оставяте през нощта и сутринта да се отмие с шампоан.

– Ако косата Ви се нуждае от подхранване и защита, използвайте Nanoil на суха или мокра коса, но избягвайте скалпа. Може да го добавяте към балсами и лосиони за подсилване на тяхното действие.

– Nanoil успешно ще замени маските за коса. Благодарение на него, косата ще се сдобие с цялостно регенериране. Просто го нанесете върху косата и скалпа 30 минути преди измиване.

– Nanoil е идеален за защита на косата, ако го използвате като балсам без отмиване. Просто го нанесете върху влажна коса след измиване. Това ще действа като защита против топлина. Ако обаче го нанесете върху суха коса, незабавно ще укротите кичурите и ще осигурите красив изглед и блясък.

– Nanoil ще бъде и прекрасен серум за защита против дехидратиране и цъфтящи краища. Просто втрийте малко количество от продукта в краищата.

Има множество начини за нанасяне на Nanoil – всичко зависи от Вас и Вашата креативност. Никой не познава косата Ви по-добре от Вас самите!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *