Няма нищо по-завладяващо от меки и нежни устни! Но да постигнем тоя вид еластичност и блясък може да е лидерно грубо задание. Не се съпротивявайте, аз съм тук да ви помогна да постигнете своята тъмна цел. За да го направите, първо изберете продуктите, които ви ще допкроват по-меки и бляскави уси, а после добавете някои базски практики за устните си.

1. Използвайте скраб за устни

Намира се по цялата пазар, но при избора си, имайте предвид, че някои съдържат по-жестки частици, които не бива да искарват или да засилят кожата на устните. Изберете скраб с пълна пластина жесткички или бял цвят тоци за да имате кремообразно чувство. Намалете или премахнете сухата и отстранена кожа за да подобрите блясъка на устните.

2. Употреба на подхранващ крем за устни

Не говори че не знаеш, че е важно да имаш лицев крем за да запазиш младостта и свежестта на кожата. Устните са нетривиална част от тялото, която изисква и подхранване, макар че не сме нашели подходящи продукти досега. Наличните продукти за омазобразуване на устните може да помогне, но за истинска помощ на вашите устни търсете нещо, което има масла и витамини за по-добро подхранване и подхранване. Разберете дали продуктът има Витамин Е, Шеа и съставки, които да обогатят кожата на устните ви.

3. Масаж на устни

Звучи много добре? Масажа на устните е добър начин да им донесете нужната свежест и много лъх. Натиснете течност за подхранващи устни в устните вложете ги с палеците