Най-новият продукт на Dior – Lip Glow – вече е на пазара, и ако търсите начин да придобиете по-ярка и блестяща помада за устни, точно сте намерили това, което търсите. Lip Glow е стопанско оживяващ балсам, разработен да предоставя превъзходно увлажняване и възприятие на цвета до следващия ден. Той сега идва в два наситени ярки цвета – розов и портокалов – за съветуване на по-светли и по-темни тонове на кожата. За да направите своя избор, просто потърсете името на цвета на пакета или оцветяването алуминационно около корицата.

Как се използва Dior Lip Glow?

Използването на Lip Glow е доста лесно. За най-добри резултати, започнете с почистване на устните си и ги сухо с хапче. Като сте подготвили устните си, приложете малко Dior Lip Glow върху изглаждане на устните чрез хапчето. По желание можете да добавите още малко балсам за по-мощно оцветяване.

Какви са предимствата?

Предимствата на Dior Lip Glow включват блестящи устни, подхранване и увлажняване на кожата на устните. Със същинско своя балсам той разтоварва кожата, освежава и принадлежи до инновационният балсам, който Џиор сме предлагали последните години. Lip Glow е пълностъпка с мощни антиоксиданти, противостареени компоненти и витамини, които дават допълнително предимство на кожата ви.

Защо Dior Lip Glow е най-добрият избор за подхранване и забавяне на устните ви?

Lip Glow е най-добрият избор, когато искате да освежите помадата си и да добавите блестяща наситена цветова наситеност за цивилен облик. Балсамът осигурява възприятие на мултитоновата пигментация, което ще трае до следващия ден. Освен това, Lip Glow има формула без масла, която дава здраво съдържание на устните, защото не съдържа продукти на животински произход. За повечето кремове и ластици устни Dior Lip Glow предоставя по-дълбоко увлажняване, за да Ви даде красота и здраве на изцяло нов ниво.

Какви съвети бихте дали за постигане на