Ще ви помогне да постигнете двойка по-големи и сърцата хвалени очи. Ако опитвате да постигнете ефекта на гълъби, тогава маскара е незаменимата част от всяка дневна рутина. Най-важното е да изберете продукта, който да подхожда на Вашите изисквания и за сметка на това да се насладите на хубавите реализации.

Какво трябва да знаете, преди да си купите маскара?

Преди да решите за купуването на маскара, има няколко аспекта, на които трябва да обърнете внимание:

  • Видът на Вашето око – ако го имате сухо или носите лечение на очите, вие ще трябва да имате в предвид да изберете продукт, предназначен за Вашата тип кожа.
  • Бранд – избирайте бранд, който има добри отзиви и препоръчания.
  • Формулата – изберете продукти с мъко и екологично чисти формули.
  • Формата – изберете артикул, който подхожда на Вашата употреба. Ще помогне да имате представа за притежаните от Вас сериите с маскари и да намерите най-добрия, който да Би съответствал на изискванията Ви.
  • Цената – отчитайте цената на маскарата и преценете дали тя е приемлива за бюджета Ви.

Какви групи маскари има?

Преди да започнете да търсите идеалниот маскара за Вашите очи, е важно да се запознаете с приложимите ви им типове.

  • Гъвкащ маскара: Този вид маскара е мек и разполага с много гъвкаща формула, с която да подобрява стрелбата и да подчертава различните тенденции на очите. Структурата му е интензивна и наполнена с огромен брой възели, които ще ви помогнат да получите идеален изглед. Притежава добра дълготраеност и остава с цял ден без да си падне. Предимството му е в това, че осигурява равномерно прекрасно разпръсната формула върху всички очила.
  • Обезмасинен маскара: Този вид маскара е с базова формула, която намалява възможността за изпълнение и бутилизация върху очите. Не предоставя мн