Миглите на всяка жена трябва да са естествено гъсти и изразени. За съжаление, в повечето случаи това е далеч от истината. При повечето жени миглите са слаби и тънки, а спиралата за мигли невинаги дава задоволителни резултати. С помощта на DIY Eyelash Extensions от Nanolash обаче можете да промените това!

Можете ли да поставите изкуствени мигли за 10 минути?

Сдобиването с мигли като на Ким Кардашиян или други знаменитости е процес, който отнема много време. Първо, трябва да намерите специалист по миглопластика, на когото можете да се доверите, а след това трябва да прекарате около 3 часа на стола. Традиционните изкуствени мигли са полуперманентни, така че след няколко седмици започват да се появяват редки участъци. Така че целият процес трябва да се повтори отначало.

Ето защо жените предпочитат други решения, а не типичното удължаване на мигли. Факт е, че след няколко години такива процедури миглите могат да започнат да падат и да станат още по-слаби. Освен това не можете да промените резултатите от тази процедура в продължение на много седмици. След това се нуждаете от попълване на миглите, а това се равнява на голям разход и отнема ценно време.

Въпреки това, бързото поставяне на изкуствени мигли у дома най-накрая е възможно. В днешно време всяка жена може да си направи удължаване на мигли у дома само за 10 минути. Нещо повече, то ще трае 5 дни!

изкуствени мигли

Какво представляват DIY Lash Extensions и как се прилагат?

Клъстерните мигли DIY Lash Extensions са продукт на Nanolash, който осигурява лесно удължаване на мигли в домашни условия. Нанасянето отнема не повече от 10 минути, а освен това е дълготрайно!

Тези изкуствени мигли се предлагат в единична кутия. Тя съдържа 36 готови клъстера за домашно приложение. Има 8 стила, от които да избирате, а всяка кутия съдържа 3 дължини на клъстерите: 10, 12 и 14 мм.

Предлага се и пълен комплект за домашно удължаване на мигли, който може да бъде закупен. Той съдържа лепило, фиксатор, препарат за отстраняване и апликатор за мигли от Nanolash. Всички аксесоари са предназначени да улеснят още повече поставянето на изкуствени мигли у дома.

Самото нанасяне се свежда до 3 прости стъпки. Всичко, което трябва да направите, е:

  • да нанесете един слой от лепилото и да изчакате да стане напълно лепкаво;
  • да нанесете клъстерите на около 1 мм от основата на миглите и да ги притиснете леко към естествените си мигли;
  • да нанесете фиксатора върху миглите, за да премахнете лепкавия слой.

Дори дамите без предишен опит в областта на удължаването на мигли не би трябвало да имат проблеми с тези мигли на клъстери!

изкуствени мигли

Какво прави DIY Lash Extensions специални?

Клъстерните мигли DIY Lash Extensions са сравнително нов продукт. Те се появиха на козметичния пазар съвсем наскоро, но вече могат да се похвалят с редица положителни отзиви. Не може да се отрече, че това е първокласен продукт. Клъстените мигли за домашно приложение от Nanolash са специални поради своите:

  • мекота – на практика е невъзможно да ги усетите, докато ги носите;
  • гъвкавост – лесно могат да се адаптират към формата на окото и да се прикрепят към линията на миглите;
  • разнообразие – 8 стила, от които можете да избирате, ви позволяват да създадете естествен вид на миглите, но можете да изберете и мигли тип Russian Volume.
  • качество – тези клъстерни мигли напълно имитират естествените мигли и не придават изкуствен вид.

Благодарение на тези предимства на клъстерните мигли от Nanolash с вече се довериха хиляди жени по света. Те със сигурност няма да останат разочаровани!

изкуствени мигли

Клъстерни мигли от Nanolash – обобщение

Клъстерните мигли за домашно приложение от Nanolash са нещо революционно в областта на оформянето на мигли в домашни условия. Спокойно можем да кажем, че тези леки клъстери са способни да преобразят погледа на всяка жена, а нанасянето им отнема само 10 минути.

DIY Lash Extensions се отличават с просто и дълготрайно нанасяне, което може да продължи до 5 дни. Тези снопчета са идеалното решение за дамите, които нямат време или не им се иска полуперманентно удължаване на мигли. Нещо повече, всяка жена може да персонализира готовите клъстери от мигли идеално за своите нужди, тъй като има голямо разнообразие, от което да избира!