Когато навършите 30 години, кожата ви бавно започва да става по-отпусната и това неминуемо води до бръчки. Тя не може да извърши естествените си възстановителни процеси толкова бързо, колкото е успявала преди 5 години. Намаляването на нивата на колаген също не помагат за поддържане на младолик външен вид. Това означава само едно – кожата ви старее и то бързо. Искате ли да предотвратите появата на бръчки и старчески петна? Вземете си серум за лице с ретинол от Nanoil. Помогнете на кожата си да остане по-дълго млада.

Ретинол: пазител на младоликия външен вид

Ретинол е основен елемент в грижата за кожата. Според козметиците, той дарява с най-добрите, видими резултати, регенерирайки лицето. Ако се използва редовно за няколко месеца, ретинолът успява да подобри устойчивостта на кожата, да достави вода, да подхрани и да намали бръчките. Ретинолът оставя кожата видимо по-млада, стегната и свежа. Той е силно подхранващ и подсилва колагеновите фибри, отговорни за устойчивостта.

View this post on Instagram

A post shared by Nanoil (@nanoil.official)

Серум за лице от Nanoil + най-добрата форма на ретинол

Серумът за лице от Nanoil е направен от висококачествен ретинол, наречен ретинил палмитат. Това е чиста форма на витамин А, който съхранява всичките си свойства и предимста за кожата. При остаряване, кожата става по-слаба и губи възможността си да се възстановява самостоятелно. Точно тогава трябва да предприемете нещо и да й доставите най-нужното – витамин А. Nanoil Retinol Face Serum определено забързва възобновяването на кожата, премахвайки мъртвите клетки по-бързо и разкривайки новата кожа. Интересното е, че ретинил палмитат доказано подсилва и възстановява всеки слой на кожата, не само най-външния.

Най-добрите резултати? Само с Nanoil Retinol Face Serum

  • Подсилване на хидратацията – Nanoil Retinol Face Serum подпомага защитните механизми на кожата и заключва водата вътре.
  • Стратегия срещу стареенето – качеството на ретинола за предотвратяване на стареенето е научно доказано. Витамин А има позитивен ефект върху външния вид на кожата и когато се използва редовно, намалява бръчките. Скоро лицето става гладко и меко, тоест изглежда по-младо.
  • Равномерен тен и чиста кожа – Nanoil Retinol Face Serum също се справя с петната и хипер пигментацията за по-сияйна и бляскава кожа.
  • Увеличаване на производството на колагена – Ретинолът значително увеличава количеството колаген и подсилва вузобновяването на клетките. Като резултат кожата, третирана с витамин А, е еластична и устойчива.

препоръчван серум за лице с ретинол Nanoil

Трябва ли да чакате дълго, за да видите подобрение на кожата?

Добрите новини са, че Nanoil Retinol Face Serum действа бързо, което се дължи не само на висококачествения ретинол, но и на екстракта от пунарнава. Този мощен антиоксидант подобрява устойчивостта на кожата и я прави по-гладка за нула време. Със серума за лице от Nanoil най-накрая ще успеете да се сдобиете с дълбоко хидратирана и идеално изглеждаща кожа само за няколко седмици. Когато се нанася редовно преди лягане върху почистена кожа, Nanoil Retinol Face Serum ще ви дари с:

  • гладка, устойчива и приятна на допир кожа.
  • младолика кожа (намалява бръчките).
  • равномерен тен.
  • чиста кожа (изтрити пигментационни петна).
  • хидратирана кожа.

Искате ли да знаете какво е чувството да имате безупречна кожа? Посетете nanoil.bg и научете повече за този страхотен серум за лице с витамин А, къде можете да поръчате истински продукти от Nanoil с бърза доставка до дома. Изберете процедурата за кожа, която ще ви дари със желаните ефекти само след няколко седмици.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *