Косата ви е тънка и губи обема си бързо? Няма какво да се направи, когато стане въпрос за гени – невъзможно е косата ви да порасне за една вечер и да се сдобиете с гъсти кичури. Вместо това можете да предприемете правилните стъпки, да изложите кичурите на подхранващи процедури и да посегнете към професионални продукти, направени за домашна употреба. Това означава, че въпреки че косата ви сега е тънка и безжизнена, можете лесно да я трансформирате в обемна прическа. Просто изберете продукт, който увеличава плътността като Nanoil Hair Volume Enhancer.

Какво трябва да знаете за тънката коса?

Знаете ли, че тези, които имат тънка коса всъщност имат повече растящи косъмчета по скалпа от обикновения човек? За съжаление голяма част от косата не води до гъстота. Колкото по-голям е диаметърът на корена, толкова по-гъста изглежда косата. Какво прави косата ви по-плътна? Струва си да се разбере, че тънките кичури съдържат по-малко кератин от гъстите. Кератинът е главната съставка в косъма, отговорен за няколко неща като поддържане на косата силна и еластична. Той също определя гъстотата и затова набавянето на кератин на кичурите е изключително важно, ако искате да можете да създадете по-обемни прически.

Въпреки че е лека и мека на допир, тънката коса често се омазнява прекалено бързо. Можете да я миете всяка сутрин, но до края на деня тя отново ще е мазна. Себумът е една от основните причини подобни кичури губят обема си толкова бързо. В допълнение, тънката коса е податлива към заплитане и цъфтене, което означава, че е по-малко устойчива на механично увреждане. Ето защо изборът на правилните стилизиращи продукти е много важен. При тънката коса препоръчителните козметики са нежни и направени от натурални вещества. Те едновременно доставят защита и грижа за косата.

Кои са най-добрите продукти за стилизиране на тънка коса?

Определено трябва да се откажете от използването на продукти, които предлагат силна фиксация и оставят кичурите твърди и плоски. За съжаление повечето лакове за коса доказано дехидратират кичурите, допринасяйки за чупливостта и цъфтежа им. Мусовете и геловете са направени от тежки силикони, които се премахват трудно, но и се натрупват по кичурите, лишавайки ги от обем. Ваксата изглежда е най-вредна при тънка коса, правейки я плоска и слепена. Лекият стилизиращ спрей, който добавя обем към тънката коса, е най-доброто решение. Лек спрей като Nanoil Hair Volume Enhance – вижте колко ползи носи той.

Nanoil Hair Volume Enhancer: мултифункционален спрей

Защо подсилващият обема спрей от Nanoil е толкова популярен и високо оценен от потребителите? Оказва се, че Nanoil Hair Volume Enhancer предлага множество ползи за притежателите на тънка коса.

Hair Volume Enhancer Nanoil

  1. Създава невероятен обем в косата, оставяйки ви с прекрасна и естествена прическа.
  2. Спреят от Nanoil поддържа прическата на едно място през целия ден – забравете за нуждата от повторно оформяне през деня!
  3. Това е единствената козметика, комбинираща силата на ценните пшенични протеини, кератин и пантенол.
  4. Nanoil Hair Volume Enhancer прави косата бляскава, гладка и хидратирана.
  5. Спреят защитава кичурите от външни агресори, механично увреждане и градско замърсяване.
  6. Продуктът от Nanoil се използва лесно, стига за дълго време и предлага добра стойност за цената.

Най-добрата част е, че можете да вземете Nanoil Hair Volume Enhancer без да напускате дома си! Посетете nanoil.bg, поръчайте този невероятен продукт за подсилване на обема и го получете с доставка до вратата си. Изсушете със сешоар, стилизирайте и защитете косата само с една лесна за използване козметика. Обемът е гарантиран!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *