Кожата на нашата глава е много важна във всяка козметична рутина, но притежаващите честно коса те имат една особено проблема, която трябва да решават – съхраняването на гладка и интересна маникюра, здрава и блестяща коса. Наистина не е лесно да се поддържа ефектът на последното стилизиране, въпреки наясно време и загубена грижа. Един от най-добрите начини да си възвърнете предишната си красота е да се посетите настъргането на ухание с масло от Amla. Това е много стара азиатска методика, която засилва косата, редува надопълването и запазва невероятно добра поддръжка.

Главната причина за използването на масло на Amla при стрижа е да се достигне стабилно Ви ефект, к.–то ще остане близо до 5-6 седмици. От маслото на хладно пресовани плодове на Amla се извличат ниско микросъединения и дават блеск, които трудно се достигат с други продукти.

Как да се използва маслото на Amla при стрижа?

Най-важното за получаването на търсените ефекти от омла-маслото във вашата рутинна стрижка е правно прилагане. Използвайте почистена сметка и гладки ръце да достъпите до предишните струми на косата. Не прилагайте голямо количество масло, има възможност да се злоупотреби. Обикновено достатъчната сутиен да бъде измазана между дълбоките косъм занаят на главата. Последвайте внимание върху туки пари и корените, защото маслото може да се акумулира и да се намали контролата над процеса на стрижка. Във всеки случай маслото премахва лъскавите от косата, така че дори да имате желание да добавите повече на струмите.

След като сте го натрупали върху косата, можете да си делате стрижка и да прилагате други процедури на вашата коса. Но преди това трябва да изчакате около 40 минути да маслото на Amla вземе своя ефект – наситеното увреждане. Това е важно защото наситеността осигурява равномерно деление на насладата на кожата на главата.

Най-добрият начин да премахнете този