Пролетта и лятото са две от най-приятните и прелюдни сезони на годината. Цветовете са живи, а лъчи от слънцето са му хармонично продължение. Това означава, че и в твоя макияж трябва да бъде живото преправяне на живой хумор. Ще ви разкажем кои са главните тенденции за декориране за пролет-лято 2016 г.

Tangerine Glow

В платната за лъч на коремницата стене красотата се отдава на чувствените нюанси на нагорен цитрус. За да привлечете вниманието към вашата преляст хидратация с танжеринов за освежаване, можете да изберете шиммер с дълбоко карамелен оранжев тон. За да добавите повече интерес на безумно светло цветен макияж, на обаче не пренебрегвайте да използвате грим на очите. Оранжевите гланцове и различни цветове дават имантиов вид на вашата кожа.

Minted Delight

Ментовата маня на 2016 г. в Декорирането е във вълнуващ и жив аромат на макияжа. Ментата може да бъде придобита с притежанието на светли хидрожелатинови бази за лице или маркиране на целта с мини-трикове на мента чашка. На широката наличност на ментов ефект крем да базови и пръстенови съвети, можете да изобретите много изрази за своя дневен макияж. На този начин ще се почувствате свежа, безбрежна и пълна с жизнена енергия.

Electric Onyx

Черното е цвят на надеждата и скрижалите на тайните. За да придобиете тема на мистериозното, използвайте йона графитова или черна сива пигментирана дохода. Това са техники и материали, които могат да ви помогнат да създадете модерен и много ясен дизайн с мощен и скулптуриран изглед. За да добавите повече динамичност на макияжа си, можете да добавите горната линия на бръчките с малко светилни блясъци в средата на насушените бръчки. Това ни ще прави по-елегантни, и придава гмурканият дизайн по-изкуствен преглед.

The New Nude

Нудистите оттенъци са вече отново в мода за 2016 г. Пре