Лятото е точката на разнообразие и радости в нашата градска рутина. Но промяната на продуктивността ни изисква малко по-силно осъзнаване на това, което пием, особено през времето на горещите дни и нощи. Това са последните неща, които ние сме разумни да изпиваме. Свежа краставица, лимон и кокосът са всички лесно достъпни продукти, които са пълни с витамини и минерали, които могат да подобрят общото ви здраве и по-специално сезонния преориентиране. В следващите редове ще ви представим 10 причини, защо тези три продукта ще станат добри избори за летящата сезон.

1. Кокосът

Кокосът, също като най-традиционните сладкиши, е една от лесните порции скромен печеливши захар. Той има процент на захар по-малък от другите сладкиши и има много други полезни би могли свойства за здравето, като противовъзпалително и противооказални съвети. А защо да не пробвате кокосовата сок с някои дрехи и няколко кръга лимон?

2. Свежа краставица

Свежата краставица е пълна със зилища витамин, които подкрепят имунната система и посредством повишаване на вашата нива на витамин С. Тя е на висок трансфер на психичната деятелност и много добър регулатор на температурата. Също така е противовъзпалитен цитокин. Ще можете лесно да го употребявате, размешвайки го във вода или добавяйки го към бутери.

3. Лимон

Лимонът е много по-тоничен в аромат от другите фруктове и затова е по-лесно да се интегрира към различни видове продукти. Той е източник на витамин е и помага за защитата против рак. Процент на захар в лимон е много по-нисък от кандираното в други цитрусови плодове. Той също е добра идея за добавяне на допълнително витамин С в диетата ви. Тя може да се интегрира към дрехи, смуци или смес. Ще ви осигурят лига от защита от диашифратните симптоми от изтощеност и ниско