Мечтали ли сте си някога да имате плътни и дълги мигли? Ако отговорът е да, можете да спрете още сега, защото благодарение на серумът Nanolash Serum тази мечта се превръща в реалност. Производителят от САЩ е създал революционна формула, която стимулира растежа на миглите по безопасен и здравословен начин.

Този продукт е изключително популярен в Северна Америка и сега навлиза и на европейския пазар. Серумът Nanolash е създаден, за да помогне на жените, които се борят с късите си и редки мигли, както и за онези, които търсят здравословна алтернатива на увреждащите екстеншъни и изкуствени мигли.

nanolash233

Формулата, която е богата на биотин Трипептид-1 и пантенон, прави серумът изключително ефективен. Благодарение на горчивите етерични масла от цветове на портокал, чувствителната кожа около очите, също получава изключителна грижа. Тази съставка, за разлика от останалите, прониква с по-дълбоките слоеве на кожата и корените на миглите, като по този начин осигурява оптимално подхранване и хидратация. Освен това Nanolash прави миглите по-тъмни на цвят и ги „облича“ със защитен слой, резултатът, от което е по-малко падане на миглите, както и по-малко счупване на самите косъмчета на миглите.

nanolash323232Първите резултати се забелязват само след 15 дни редовна употреба. И все пак най-добри резултати се получават след 1-2 месеца употреба на серума. Новото порастване и възстановяването на миглите не се случва за един ден, затова търпението и постоянството за екзистенциални за успешното завършване на терапията. След 3 месеца ежедневна употреба се препоръчва да нанасяте серума/балсама два или три пъти седмично, за поддържане на постигнатите резултати.

Използването на серума е напълно безопасно. Продуктът е офталмологично тестван и клинично одобрен от независими лаборатории. Не са регистрирани странични ефекти, така че дори да имате чувствителна кожа, все още можете да използвате Nanolash, без да причини зачервяване и сърбеж. Като допълнение на всичко останало, балсамът е безопасен за онези, които носят контактни лещи, екстеншъни или имат перманентен грим.

nanolash1-22132

Ефективността на Nanolash е потвърдена от многобройни изследвания и мнението на потребителите от цял свят. Вие можете да бъдете една от онези жени, които се гордеят с миглите си. 69BGN е направо смешна цена за продукта, който ще Ви накара да се влюбите в собствените си мигли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *