Изборът на правилните продукти за стилизиране на веждите е много важен, ако искате да подчертаете погледа. Сапунени вежди са метод за стилизиране и оформяне, който е много популярен в днешно време. Ефектът на гъсти и изразителни вежди е целта на всички гримьори и фенове на красотата. Сапунените вежди са идеалното решение за неконтролируемите, трудни за укротяване косъмчета, защото така можете да ги изгладите, стилизирате и фиксирате на едно място за през целия ден. Това е и лесен начин визуално да ги сгъстите без да ги правите кичозни, особено ако по природа са тънки.

Nanobrow Styling Soap е сапун на основата на глицерин с гелообразна текстура. Не е нужна вода по време на използването му, лесен е за нанасяне и се разпределя по косъмчетата с минимално усилие. Леката и безцветна формула покрива веждите изцяло, увеличавайки обема им. Сапунът не дразни кожата, тъй като простият му състав е напълно безопасен. Този невероятен продукт ви позволява да създадете уникален грим само за няколко секунди!

Nanobrow Eyebrow Styling Soap

Как да гримирате веждите с Nanobrow Eyebrow Styling Soap?

Едва забележим грим или по-драматична визия? С Nanobrow Eyebrow Styling Soap можете да стилизирате веждите си, както пожелаете! Можете да го комбинирате и с други продукти – гелове, помади, моливи или пудри. От вас зависи с какъв грим ще сте днес.

Изчистен и лек – натурална визия. За да я постигнете, ще се нуждаете само от сапуна от Nanobrow. Този грим се характеризира със сресани вежди, нежно подчертани очи, лек фон дьо тен и малко хайлайтър. Този тип грим винаги е на мода. Използвайте четката, която идва с комплекта, нанесете малко от сапуна и срешете косъмчетата, ,,залепвайки“ ги към кожата. Насочете ги нагоре и прокарайте четчицата хоризонтално през горния край на веждата. Оставете сапуна да изсъхне. При много редки вежди може да се наложи малко да ги попълните – използвайте ъглова четка и пудра, за да имитирате истински косъмчета.

Рошави и обемни – по-силен грим за тези, които искат по-изразителна визия. Ще работи добре при гъсти и тъмни вежди. Нанесете сапуна по веждите, използвайки движения нагоре, след което го оставете да изсъхне напълно и да фиксита формата на арките. Използвайте молив или писалка, за да създадете линийки, подобни на косъмчета, започвайки от долния край. Можете да постигнете подобни резултати, използвайки помада и ъглова четка. Редките зони трябва да се попълнят с пудра. Оставете началото на веждите малко по-светло от краищата, създавайки омбре ефект.

сапунени вежди  nanobrow

Резултатите от Nanobrow Eyebrow Styling Soap могат да ви изненадат!

  • Ефект на ламинирани вежди без да напускате дома си или да използвате специални козметики
  • Натурално повдигнати очи и лице
  • Без нужда от корекции през деня
  • Визуално по-гъсти, плътни и обемни вежди
  • Лека, гелообразна формула на сапуна, покриваща всяко косъмче
  • Безцветният сапун за вежди може да се комбинира с други гримове
  • Не оставя бели остатъци или бучки