Търсите молив за вежди, с който лесно да замаскирате пропуските и да оформите веждите си? Настоящата мини класация е за вас! Ето списъка с 3-те най-популярни молива за вежди, които ви помагат да създадете мечтания облик на веждите си за всеки повод.

Добрият молив за вежди е незаменим козметичен продукт за всяка жена. Без правилно очертаване на веждите гримът ви никога няма да изглежда впечатляващо. Тайната на добрия грим са правилно дефинираните, но естествено изглеждащи вежди. Вижте как да го постигнете!

3 МОЛИВА ЗА ВЕЖДИ, КОИТО ЩЕ ПРОМЕНЯТ СТИЛА ВИ

Топ 1. Nanobrow Eyebrow Pencil

Искате да създадете съвършената форма на веждите си без усилие? Не бихте могли да намерите по-добър. Nanobrow Eyebrow Pencil е козметична сензация в интернет. Той е професионален, дълготраен, прецизен и лесен за използване. С него ежедневното оформяне на веждите отнема само миг и гарантира, че гримът ви ще изглежда красив през целия ден. Предлага се в четири изискани нюанса: еспресо, тъмнокафяво, светлокафяво и русо. Можете лесно да изберете този, който най-много подхожда на вашите черти. Този молив ви позволява да рисувате ултратънки линии, които имитират истински косъмчета на веждите. По този начин ще придадете обем на веждите си и ще подчертаете красотата на погледа си. Nanobrow Eyebrow Pencil запълва веждите ви с великолепен цвят и създава щрихи, наподобяващи косъмчета, за да придаде на арките ви прецизен завършек. Кадифената и гладка формула се плъзга по веждите ви, като добавя цвят и запълва пропуските, осигурявайки изключително дълготраен и безупречен ефект. Той не се размазва и не се изтрива през деня, осигурявайки страхотна визия за всеки повод. Важно да споменем е, че този молив не се нуждае от заточване! Моливът е прибиращ се, така че върхът му винаги е в идеално състояние. Гримът ви ще изглежда страхотно всеки път, когато посегнете към този молив. Нанасянето е без усилие, така че дори начинаещите със сигурност могат да го овладеят бързо. Той ви позволява да се превърнете в най-добрия стилист на вежди за нула време. Този достъпен молив за вежди е любим на много жени и стилисти по целия свят. Присъединете се към тях!

Топ 2 – Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

Този прибиращ се молив за вежди дефинира арките по прецизен начин. Той придава на веждите ви красив облик през целия ден, без да се налага да ги коригирате. Моливът за вежди Brow Wiz ви позволява да оформяте и преосмисляте веждите си, за да изглеждат точно както искате. Той ви позволява да имитирате истинските косъмчета на веждите и добавя обем. Удобната четчица перфектно оформя веждите и отстранява излишния продукт. Този молив ви позволява да създавате прекрасен грим всеки ден. Дълготрайната и неразмазваща се формула е спечелила много последователи по целия свят. Интересно е, че моливът се предлага в 10 нюанса. Нанасянето е безпроблемно и отнема буквално един миг, така че дори нетренирана ръка може да се справи с него. Това е веган продукт, който не съдържа съставки от животински произход.

Топ 3 – Fenty Beauty Brow MVP Fine Brow Pencil & Styler

Запознайте се с прекрасния молив за вежди от Fenty, който ви осигурява пълен контрол върху вида на вашите извивки. Този превъзходен продукт има два края: от едната страна е разположен ултратънък, прибиращ се връх, а от другата – уникална, прецизна стилизираща четка. Този молив за вежди ви гарантира, че винаги можете да създадете феноменален вид на веждите, който се запазва с часове. Този изключително прецизен продукт очертава и най-тънките линии, за да изглеждат веждите ви изключително естествено и елегантно. Brow MVP има дълготрайна и водоустойчива формула, която издържа при всякакви метеорологични условия. Веждите ви ще изглеждат впечатляващо както по време на проливен дъжд, така и в горещо време. Този веган продукт е нестихващо популярен. И се предлага в 14 нюанса!