Кожните проблеми като увеличените капиляри се срещат при повечето жени. Използването на продукти като качествен серум за лице е добър начин за справяне с тях. Ето класация на най-добрите козметики!

Какво трябва да използвате, когато лицето ви е покрито с несъвършенства? Как да се отървете от спуканите капиляри? Как да възстановите, подсилите и ревитализирате кожата си? Какво действа най-добре върху деликатната, податлива към розацея кожа? Има много въпроси и само един отговор: най-добрите серуми за лице против зачервяване. Тази статия ще ви разкрие най-високо оценените продукти, които съдържат най-добрите съставки и даряват с най-страхотните резултати. Вижте кой серум срещу зачервяване действа най-добре и започнете да се грижите за кожата си като професионалист, докато сте в собствения си дом. Сдобийте се с красиво лице!

Класация на серумите за лице против зачервяване: най-добрите продукти за спукани капиляри

  1. Nanoil Anti-Redness Face Serum
  2. PAI Instant Kalmer Serum
  3. La Roche-Posay Rosaliac AR Intense Serum
  4. Medik8 Calmwise Serum
  5. Dior Capture Youth Redness Soother Serum
  6. Hildegard Braukmann Couperose Relax Serum
  7. Avebio BIO Oil Antired Elixir

Nanoil Anti-Redness Face Serum (50 мл)

Nanoil Anti-Redness Face Serum

Професионалният серум за лице против зачервяване е топ избор при спукани капиляри и зачервявания по лицето. Брандът е известен от няколко години. Nanoil Anti-Redness е идеалният серум за разширени капиляри, чувствителна и реактивна кожа, и дори за акне розацея. Той съдържа екстракт от конски кестен и витамин В3, комбинация за подсилване и защита на слабите капиляри. Когато стане въпрос за мигновения успокояващ ефект, Nanoil го дължи на екстрактите от липа, кипарис и пунарнава. Компонентите създават лек серум на основата на вода, който нито дразни, нито натежава на кожата. Той веднага се абсорбира в кожата. Използвайте този серум всеки ден преди лягане, за да успокоите кожата си за нула време.

Научи повече: www.nanoil.bg

PAI Instant Kalmer Sea Aster and Wild Oat Serum (30 мл)

PAI Instant Kalmer Sea Aster and Wild Oat е следващ в класацията. Този намаляващ зачервяването серум е направен за хипер чувствителна кожа и съдържа съставки, които премахват паренето, включително морска астра и див овес. Формулата е обогатена с шафраново масло, правещо серума доста мазен, както и с витамин Е и органичен глицерин. Благодарение на тези съставки, серумът не само успокоява, но и въстановява и подмладява кожата. Той е лек, попива се бързо, така че нанасянето е много лесно.

La Roche-Posay Rosaliac AR Intense Serum (40 мл)

Румената, раздразнената и много чувствителна кожа ще хареса и La Roche-Posay Rosaliac AR Intense. Той серум с консистенцията на гел има приятен охлаждащ ефект. След време той помага за разрешаване на типичните проблеми като розацея, спукани капиляри, зачервяване, дразнене и паякообразни вени. Козметиката съдържа термална вода, открита и в друга продукти от бранда, както и растителни съставки, които възвръщат баланса и красивия външен вид на кожата. Можете да го използвате по 2 пъти на ден, като той не е мазен и действа добре на хипер чувствителната кожа.

Medik8 Calmwise Serum (15 мл)

Докато разглеждахме серумите за кожата с розацея, която е чувствителна, с акне и реактивна, попаднахме на Medik8 Calmwise. Този елексир срещу зачервяване елиминира несъвършенствата като спуканите капиляри или пигментационните петна. Той съдържа екстракт от градински чай с успокояващ ефект, витамин Е и масло от жожоба. Това е един от най-добрите серуми за третиране на слаби капиляри, успокояване на кожата, намаляване на червените петна и подсилване на кожната бариера. Това е единственият продукт в класацията, който трябва да се нанася само върху проблемните зони. Нужно е да сложите крем след използването му.

Dior Capture Youth Redness Soother Serum (30 мл)

Dior Capture Youth също ще спаси податливата ви към зачервяване кожа. Жалко само, че е толкова скъп. Той е като гел и има лек зелен цвят, така че е подходящ за прикриване на червените петна. Може да се използва още от 20-годишна възраст, ако кожата е податлива към дразнене. Dior Capture Youth е направен почти изцяло от натурални съставки. Ключовите са богат на антиоксиданти екстракт от ирис, витамин Е, бисаболол и екстракт от семе на памук. За по-силна защита, възстановяване и успокояване се препоръчва комбинирането на серума с крем от същия диапазон.

Hildegard Braukmann Couperose Relax Serum (30 мл)

Hildegard Braukmann Couperose Relax е интересен, но и популярен серум, направен за кожа, която е с акне розацея. Въпреки това, той действа добре и върху други типове кожа. Тъй като е богат на магнолия и екстракт от Готу кола, той е подходящ за успокояване на ,,ядосаната“ кожа, ревитализиране и регенериране. Hildegard Braukmann Couperose Relax Serum съдържа и сквален, масло от жожоба, лецитин, витамин Е, аргинин, слънчогледово масло и екстракт от гроздови семки, позволяващи на серума да намали възпалението, да свие капилярите и да подхрани кожата при положиение, че се използва редовно.

Avebio BIO Oil Antired Elixir (50 мл)

Този серум ще се хареса на феновете на напълно натуралните козметики, защото той съдържа 6 растителни масла: от слама, роза, макадамия, пшеница, маракуя и дива роза. Това е типичен серум на основата на масла, което значи, че не е толкова лек като предишните продукти. Той предотвратява сухотата и дразненето, намалявайки зачервяването при положение, че се използва редовно. Avebio BIO Oil Antired Elixir се грижи за кожата и разкрасява лицето, хидратирайки, подхранвайки и подобрявайки тена.