Всеки ден косата е изложена на външни агресори, които допринасят за скучния външен вид и цъфтенето й. Някои от тези вредни фактори включват силен вятър, студено време и UV лъчи. Дори и градското замърсяване е ужасно за косата, тъй като то се натрупва по повърхността й, правейки я слаба. Още по-лошо е нашето несръчно стилизиране, оставяйки кичурите наелектризирани. Една от причините е прекаленото използване на топлина и липсата на защитни козметики. Толкова важна ли е топлинната защита?

Високите температури и състоянието на косата

Дори косата с ниска порьозност става чуплива и слаба, когато не й е предоставена нужната топлинна защита. Ако искате да имате красива, обемна и контролируема коса, кичурите винаги трябва да са достатъчно силни, за да се справят с увреждането. Използването на горещи стилизиращи инструменти без да сте нанесли продукт за защита върху косата може да има катастрофални последствия. Без значение дали топлината идва от сешоар, преса или друг стилизиращ инструмент, високата температура кара хидратацията да избяга от кичурите. Малко по-късно кичурите стават чупливи и скучни, което често води до изтъняване. За съжаление няма процедура, която да включва топлина и да не причинява увреждане на кичурите. Означава ли това, че редовното използването на преса е лошо и неразумно? Разбира се, че не, ако имате Nanoil Heat Protectant Spray. С този продукт не се налага да се отказвате от любимата си прическа.

Какво прави Nanoil Heat Protectant Spray идеалния продукт за вас?

Потребители по целия свят харесват този спрей за топлинна защита. Те казват, че косата им става по-силна и здрава. Защитата до 220°C поддържа кичурите хидратирани, заключвайки водата в косъма. Без съмнение Nanoil Heat Protectant Spray е мултифункционална козметика, която комбинира свойства на няколко продукта за коса. Една от причините спреят от Nanoil да е толкова мощен са копринените протеини, от които е направен. Тези малки молекули ефективно предотвратяват сухотата и скучния външен вид. Следователно, ако мечтаете за красива и бляскава коса, която е мека и контролируема, Nanoil Heat Protectant Spray определено е за вас.

Предимства на използването на спрея за топлинна защита от Nanoil

Nanoil Heat Protectant Spray предоставя много ползи за косата. Ето какво можете да очаквате след използването на този продукт преди стилизиране с топлина.

  • Предотвратяване на увреждането, причинено от стилизиране с топлина и излагане на слънце.
  • Изглаждане на кутикулите за лъскави кичури.
  • Улесняване на стилизирането, оформянето на прическа и сресването.
  • Справяне с наелектризирването.
  • Контрол на неконтролируемите кичури.
  • Направен е от топ съставки.
  • Има приятен аромат.
  • Оставя косата приятно мека и гладка.

Това означава, че не трябва да забравяте да нанасяте спрея от Nanoil, ако използвате топлина за стилизиране на кичурите ежедневно. Няма значение дали имате дълга, къса, гъста или фина коса – Nanoil Heat Protectant Spray е направен за всички видове кичури, без изключение. Благодарение на натуралните вещества козметиката не прави косата мазна и плоск. На всичкото отгоре спреят се премахва лесно от косата. Веднъж, когато включите Nanoil Heat Protectant Spray в ежедневната си грижа, няма да има нужда да се притеснявате за косата си. Вместо бавно да я лишавате от блясък, сила и устойчивост, ще можете да се насладите на бляскави, меки и контролируеми кичури, които се задържат цял ден.

Nanoil термозащитен спрей за коса

Оригиналните продукти за грижа за косата от Nanoil

Ако се чудите кое е най-доброто място, от където да закупите продуктите на Nanoil, посетете официалния сайт на бранда – nanoil.bg. Там ще намерите и други козметики, предлагани от Nanoil – разнообразието е голямо. Например, можете да се сдобиете с мицеларни шампоани, двуфазни балсами, които се оставят в косата, маски, растителни масла и серуми за лице.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *