Вие не се нуждаете от пластична операция или липосукция, за да се отървете от целулита. Сега можете да имате перфектно тонизирано и оформено тяло, благодарение на новата неинвазивна терапия – кавитация. Проучванията са доказали, че това е един от най-ефективните методи за да разбиете мастните тъкани. Ултразвукът разрушава мастните клетки и ги раздалечава, за да може тялото да ги усвои по-бързо.Cavitation

Веднъж след като ултразвукът е бил използван, сертифицираният козметик ще използва и радио честота. По време на тази стъпка, кожата се масажира и това се прави, за да е сигурно, че мастните клетки са преместени и избутани към лимфната система. Различни методи за премахване на целулит се фокусират върху детоксикацията на мастните клетки, но все пак депата си остават там, където са били. В резултат на това, всяка излишна калория може допринесе до ново мастно натрупване в рамките на няколко дни.

KavitáciaПри метода кавитация, слузта, която се съдържа заедно с мазнините в балонче се разкъсва и се абсорбира от тялото и се изхвърля чрез отделителната система. Резултатите са незабавни. Този метод може да се използва за всички части на тялото, включително и за стомаха, гърба, бедрата и ръцете. Специалистите казват, че на кърмещите жени не се препоръчва лечение с кавитация. Същотака тези, които са на възраст под 18 или са подложени на химиотерапия (или там където се радиация) не се препоръчва кавитация . Важно е да се осъзнае, че терапията кавитация лекува само страничният ефект от нашите лоши навици. Целулитът е причинен от нездравословна храна и от липса на движение. Ако се върнем към стария си начин на живот, резултатите няма да бъде дълготрайни.

Трябва да се помни, че храната трябва да бъде ограничена – всички видове нездравословна храна трябва да бъдат намалени, както и в менюто да се включат повече зеленчуци и плодове. Също така е важно да се пие много чиста вода. Премахнете кофеин и пикантни храни от менюто си за детоксикация на тялото. Целулитът е първият знак, че тялото ни е дехидратирано или че нещо не е наред с нашия воден баланс. Ако искате да имате хубаво тонизирано тяло, трябва редовно да правите упражнения. Тридесет минути упражнения на ден не е достатъчно за тренировка и ако искате да се поддържате и да се радвате на по-голям ефект, трябва да правите упражнения в продължение на един час, пет дни в седмицата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *