Всички знаят, че увредената коса изглежда зле: тя е твърда, много суха, скучна и трудна за стилизиране… За щастие има начин да контролирате рошавите кичури. Ако сте забелязали, че косата ви е станала по-слаба, не чакайте докато тя се съсипе – използвайте маска, богата на кератин. Представяме ви най-добрата и високо оценена козметика, наречена Nanoil Keratin Mask.

Маска за коса с кератин от Nanoil: формула

Какво трябва да се съдържа в добрата маска за коса? Този ценен протеин успява да възстанови увредената структура на косъма – това е възможно, тъй като човешкият косъм е изграден от кератин, а оптималните нива се равняват на здрава и красива коса.

Маската съдържа и пантенол, който е про-витамин В5, справящ се със скучната, твърда, слаба коса. Той я прави по-мека и приятна на допир.

Ефекти от Nanoil Keratin Mask

  • Незабавно по-добре изглеждаща, по-блестяща, по-гладка коса.
  • Красив дълбок цвят на косата.
  • По-плътна и силна коса.
  • Без повече наелектризирване.
  • Възстановена коса от корените до краищата.
  • Защита срещу UV лъчи, екстремно време, токсини.
  • Оптимално ниво на хидратация.

Как да използвате Nanoil Keratin Mask?

Използването на маската от Nanoil е много лесно. Правете го само веднъж на седмица. Процедурата продължава от 15 до 20 минути. Подсушете кичурите с хавлия (мицеларните шампоани от Nanoil са добър избор) и нанесете маската. След като отбелязаното време мине, изплакнете кичурите с хладка коса. Стилизирайте, както обикновено. Маската от Nanoil има прекрасен аромат и дарява с по-бляскава и гладка коса след само едно използване. След няколко седмици кичурите са станали по-силни и здрави, не са чупливи, сухи и изтъняващи.

Ревюта на Nanoil Keratin Mask

Няма друга маска, която да получи толкова позитивни ревюта. Тя е една от най-добре продаваните. Тъй като дарява с прекрасни резултати, стига за дълго и е на добра цена, тя печели много класации с продукти. Задължителна е при ежедневната грижа! Можете да я купите от много онлайн магазини за козметика или на уебсайта www.nanoil.bg, където можете да намерите още невероятни козметични продукти. Не чакайте косата ви да се увреди. Действайте сега, поддържайте я силна и без увреждания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *