Искате ли да имате красива, подхранена и здрава коса? Започнете с добър шампоан, който успява да се справи с 2 задачи наведнъж: нежно да почисти кичурите от мръсотия и да ги остави дълбоко подхранени. Кой шампоан има шанса да се превърне в най-добрия, който някога сте използвали? Вижте Nanoil Argan Micellar Shampoo!

Nanoil Argan Micellar Shampoo

Изграждането на добри навици, свързани с грижата за косата, може да е трудно. Какви продукти да използвате, ако косата ви е непокорна, а скалпът се раздразва лесно? Знаете ли какво причинява това? В 70% от случаите е заради грешния шампоан, който използвате всеки ден. Грешните продукти могат да са комедогенни, да причиняват алергични реакции и да наелектризират. Това няма позитивно влияние, тъй като подобни продукти не успяват да подхранят по време на измиване. Още по-тревожно е, че тези шампоани често изсушават косата.

Следователно, всеки път, когато пазарувате за шампоан, винаги го избирайте внимателно. Днес ще ви помогнем с тази трудна задача – опитвали ли сте мицеларния шампоан с арган от Nanoil? Той третира косата и скалпа нежно, незкомпромисен е към нечистотии и – на всичкото отгоре – дарява и с подхранване.

Измиване на косата – много важен елемент в грижата за кичурите

Измиването на косата е първият и най-важен елемент в грижата за кичурите. Струва си да разберем, че когато измиваме косата, ние правим нещо повече от премахване на събралия се себум, прах и мръсотия. Можем и да подхраним кичурите, да защитим от дразнене и да успокоим скалпа. Естествено не всички шампоани даряват със същите резултати. Третирайте косата с шампоан, вършещ всичко, като мицеларния с арган от Nanoil. Това е единственият продукт, който освобождава косата от нечистотии и й предоставя хранителни вещества, докато я измивате.

Как работи Nanoil Argan Micellar Shampoo?

Мицеларните шампоани са нови на пазара. Думата ,,мицеларен“ се е свързвала главно с почистване на грима. Познати като мицеларни почистващи препарати, тези продукти премахват грима и нечистотиите от лицето, оставяйки кожата идеално чиста и подхранена.

Мицеларният шампоан от Nanoil работи по подобен начин: почиства косата идеално и нежно, без да дразни скалпа и възстановява pH-то. Освен това мицеларният шампоан от Nanoil подхранва косата и я дарява с всички необходими съставки, за да може да е здрава и лъскава.

Nanoil Argan Micellar Shampoo – съставки

Мицеларният шампоан от Nanoil предлага най-доброто почистване на косата, което главно се дължи на следните съставки:

  • арганово масло, което е добро за подхранването на косата, защитава от увреждане и подсилва блясъка.
  • мицели, които са ключова съставка в мицеларните шампоани. Те успяват да почистят косата без да причиняват дехидратация. Създават повече обем, като повдигат косата от корените.
  • натурален екстракт от гума тара, който хидратира косата и балансира секрецията на себум.
  • рициново масло, което доказано защитава и хидратира косата. То е антисептично и успокоява скалпа.

мицеларен шампоан с арганово масло Nanoil

Nanoil Argan Micellar Shampoo – ефекти

Ако целта ви е да имате здрава и силна, чиста, обемна и бляскава коса, то този шампоан е за вас. Мицеларният шампоан от Nanoil, обогатен с арганово масло е оптималното решение за всички типове коси. Той е лек, тоест след използването му косата не е плоска и пренатоварена. След едно нанасяне Nanoil Argan Micellar Shampoo прави косата приятна на допир, гладка, лесна за сресване и без заплитания.

Nanoil Argan Micellar Shampoo – къде да го закупите?

Ако търсите най-добрия продукт, подсилен с арганово масло, посетете [nanoil.bg] и разгледайте цялата серия с продукти с арган, лансирани от Nanoil. Опитайте невероятните мицеларни шампоани от Nanoil.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *