Знаете ли, че можете сами да ламинирате веждите си у дома? Всичко, от което се нуждаете, е Nanobrow Lamination Kit – професионален комплект за ламиниране на вежди в домашни условия. Той ви осигурява всичко необходимо – разтвори и инструменти – за да направите сами ламинирането на вежди.

Какво представлява ламинирането на вежди?

Ламинирането на вежди е козметична процедура, която укротява и оформя косъмчетата на веждите в желаната посока, като ги запазва на място в продължение на 6 седмици. При нея се използва специален разтвор за омекотяване на веждите и създаване на подходяща форма. Използва се и фиксиращ лосион, за да се задържат веждите в желаната позиция за по-дълго време.

Кой трябва да си направи ламиниране на вежди?

Ламинирането на вежди е идеално средство за всички жени, които искат да имат изразени и по-пълни вежди. Особено препоръчително е, ако имате тънки, едва забележими вежди, защото ламинирането помага за получаване на по-плътен вид на веждите. Ламинираните вежди изглеждат много по-добре, така че ако се опитвате да подобрите своите, се насочете към тази процедура. Ламинирането на вежди е чудесно за асиметрични вежди и когато веждите не са с еднаква дебелина, защото им придава правилна форма. Също така е невероятно, ако сте привърженици на визията „без грим“, защото след ламинирането няма да ви се налага да използвате никакви филъри за вежди.

Комплект за повдигане и ламиниране на вежди, Nanobrow Lamination Kit

Комплектът за повдигане и ламиниране на вежди – Nanobrow Lamination Kit – е уникален комплект за вежди, който става все по-популярен сред тези, които искат гъсти, повдигнати вежди, без да се налага да ги запълват всеки ден. Ламинирането на вежди ги оформя така, че да се запазят изразени и съвършено оформени за по-дълго време. Ламинирането на вежди тип „Направи си сам“ ще придаде на веждите ви обем, пухкавост и естествен блясък.

Nanobrow Lamination Kit е комплект за домашно ламиниране на вежди, който съдържа всички необходими средства, за да можете сами да ламинирате веждите у дома. Усъвършенстваните формули добавят дефиниция на дъгите и няма да ви се налага да мислите за техния вид в продължение на 6 седмици. Комплектът за ламиниране на вежди маскира всички редки зони, правейки веждите по-плътни и гъсти.

Комплект за перманентно ламиниране на вежди Nanobrow – за салони за красота и за домашна употреба

Изключителният комплект за ламиниране на вежди подхожда както за професионалисти, така и за домашна употреба. Препоръчва се за всички видове вежди – дебели, тънки, редки, стърчащи и др. Ламинирането на вежди е чудесно в комбинация с боядисване на веждите и пинцетиране.

Можете да забравите за непокорните вежди и да се радвате на безупречни, перфектно оформени, блестящи косъмчета! Nanobrow Lamination Kit ще се погрижи веждите ви да бъдат прецизно оформени и да останат непокътнати в продължение на много седмици. Изгодният комплект ви позволява да извършите 10 процедури, така че цената е много привлекателна и продуктът със сигурност си заслужава да бъде закупен.

Пълен комплект за ламиниране на вежди у дома и в козметичните салони.

Научете повече за предимствата на Nanobrow Lamination Kit на адрес www.nanobrow.bg

Лесен за използване комплект за ламиниране на вежди

В допълнение към трайното оформяне на веждите, ламинирането на веждите подобрява структурата на косъма, така че те могат да изглеждат безупречно дори без използването на филъри за вежди! Уникалният комплект за ламиниране на вежди ще добави дефиниция на веждите, като скрие всички пропуски и придаде на косъмчетата по-голяма плътност. Комплектът за вежди Nanobrow е супер удобен за използване благодарение на обозначените флакони, лесното нанасяне и блестящите резултати, които го правят толкова популярен. Можете да сте сигурни, че веждите ви ще останат спретнати и елегантни!

Къде да купя комплекта за ламиниране на вежди от Nanobrow?

Професионалният комплект за перманентно повдигане и ламиниране на вежди може да бъде закупен чрез сайта nanobrow.bg. Предлага се също така във ритейл магазините, онлайн дрогерии и пазарни платформи.