Тенденцията на сапунените вежди стана изключително популярна в цял свят. Жените охотно избират този метод за оформяне на веждите, тъй като той им позволява бързо да укротят непокорните косъмчета и да създадат естествено изглеждаща форма на веждите.

Кой е най-добрият сапун за вежди? Ако тепърва навлизате в този метод или дори ако вече оформяте веждите си по този начин, но все още не сте открили своя фаворит, не пропускайте да разгледате нашите топ предложения.

Ето 7-те ТОП сапуна за вежди, осигуряващи „уау“ ефект, който да предизвика усмивка на лицето на всяка жена!

1. Nanobrow Eyebrow Styling Soap – любим продукт на жените!

nanobrow eyebrow styling soap

Размер: 30 г

Няма съмнение, че той е истинска козметична сензация. Сапунът за вежди Nanobrow е известен с това, че за миг осигурява необикновения дълготраен ефект на ламинирани вежди. Той оформя, подрежда и укротява косъмчетата на веждите, дори и най-непокорните. Благодарение на него гримът на веждите ви издържа през целия ден и осигурява заветната изразителност, без да създава карикатурен ефект. Подхожда идеално на всеки тип вежди и увеличава обема им. Запазва естествения вид на веждите благодарение на формулата, която не образува струпвания и осигурява нелепкаво покритие. Продуктът е изключително ефикасен и осигурява на веждите винаги здрав и свеж вид. Интересно е, че този сапун за вежди не изисква използването на вода за нанасянето му – тази функция несъмнено осигурява голям комфорт и удобство!

влезте в официалния уебсайт nanobrow.bg

2. Lash Brow Soap Brows

Размер: 50 г

Този сапун за вежди също се оказва популярен избор сред жените. Той се справя чудесно, ако цените прецизното оформяне на веждите и обръщате внимание на натуралните формули на козметичните продукти, които избирате. Lash Brow Soap Brows е веган продукт, който съдържа 96% натурални съставки във формулата си. Той ви позволява да оформяте дори и най-непокорните косъмчета на веждите и ги държи под контрол дълго време. Той постига точно желаната от вас форма на веждите. Продуктът се справя добре дори с най-взискателните вежди.

3. Lamel Professional Insta Сапун за Фиксация на Вежди

Размер: 13 г

Цените дръзките вежди и подхранващите съставки? Lamel Professional Ista Brow Fixing Soap съдържа естествени съставки като глицерин и витамин Е, които предпазват от изсушаване и процесите на стареене. Той осигурява на веждите мекота и регенерация и придава желаната форма на дъгите ви. Продуктът е подходящ за чувствителна кожа, тъй като не предизвиква дразнене.

4. Ibra Makeup – Сапун за Вежди

Размер: 20 г

Сапунът за вежди Ibra Makeup укротява непокорните вежди и ги задържа на мястото им в продължение на часове. Той е прозрачен продукт, така че ако се нуждаете от сапун за вежди с прозрачна консистенция, той със сигурност ще бъде добър избор. Продуктът е ефикасен и подсилва веждите ви, като ви осигурява свеж вид и прецизна линия.

5. Сапун за вежди Hulu

Размер: 30 г

Сапунът за вежди на Hulu е с гелообразна консистенция и ви позволява бързо да фиксирате косъмчетата на веждите. Приятният аромат несъмнено може да изкуши много жени. Този продукт може да се използва с други продукти за грим на вежди. В допълнение към сапуна комплектът включва двустранна четка с накрайник, който е предназначен за по-лесно нанасяне. Тя прецизно отделя всяко косъмче от веждите, като осигурява естествен ефект. Обичате ли прецизността и съвършенството във всеки детайл? Това може би е сапунът точно за вас!

6. West Barn & Co Soap Brows

Размер: 25 г

Този сапун подчертава формата на веждите ви и ги прави по-плътни и обемни. Натуралните съставки несъмнено са огромно предимство на този сапун. Формулата, обогатена с глицерин и кокосово масло, прави веждите хидратирани и меки, като им придава подходящ вид.

7. Makeup Revolution Rehab Soap + Care

Размер: 5 г

Търсите ли незабавно подобрение на външния вид на веждите си? Формулата, обогатена с масло от жожоба и рициново масло, осигурява подхранване. Този сапун ви гарантира, че можете да постигнете заветната форма на веждите и ги овлажнява правилно.

Как да си направите сапунени вежди?

Ако досега сте използвали моливи или помади за вежди, не се притеснявайте! Започнете своята авантюра със сапунени вежди, без да се притеснявате от нанасянето на сапуна. Какво трябва да направите? Ето няколко стъпки, които ще ви помогнат да сбъднете мечтата си за красиви и безупречни вежди:

  1.  Загребете малко сапун върху навлажнена четчица (не винаги е необходима вода, като например при нанасяне на Nanobrow Eyebrow Styling Soap).
  2.  Разресвайте веждите си в различни посоки, като равномерно разнасяте сапуна по цялата дължина на арките.
  3.  Четкайте косъмчетата в посока нагоре, като им придадете желаната форма.

Това е всичко! Погледнете се в огледалото – ето ги вашите перфектни вежди!