Максимално повдигнати мигли, подчертаващи очите и придаващи ексцентричен външен вид! Lashcode е създадена спрямо потребностите на жените, като съчетава всичко, от което се нуждаете за естествен и хубав грим. Подхранващият комплекс е допълнително предимство.

Lashcode е необикновена спирала. Всяка жена ще намери по нещо за себе си в продукта. Независимо от вида, формата и дължината на миглите. Независимо от нейните нужди и очаквания. Това е универсална и наистина ценна спирала. Като такава, тя разкрасява миглите както отвън, така и отвътре.

Безупречно стилизиране

С Lashcode, Вашият грим може да има различни форми, в зависимост от ефекта, който искате в даден момент. Можете да подобрите ефекта, като приложите един или няколко слоя от копринената черна формула. Нюансът отива на всички цветове на очите и ги подчертава. Спирала осигурява идеално удължаване, обем, разделяне и гъстота – за естествен грим и секси външен вид. Това е може би първата спирала, която дава възможност за постигане на различни ефекти в зависимост от нуждите.

Симбиозата спирала-апликатор

Това е всичко – идеално разработена формула и четка, позволяваща прецизно нанасяне. Симетричната четка се стеснява в двата края, така че покриването на миглите в ъглите на очите е по-лесно. Тя е толкова гъвкава, че можете да разнасяте кадифената формула като разресвате и разделяте миглите една по една.

Супер качество и издръжливост

Lashcode осигурява безупречен и естествен грим – дори след прилагане на два или повече слоя. Очите се подчертават, а благодарение на качествените пигменти и компоненти спиралата има максимална издържливост. Не се лющи и не образува бучки. Не само, че се прилага без никакви проблеми, но също така се премахва без проблеми (въпреки че е сензационно дълготрайна). Интересен факт е, че въпреки че Lashcode не е водоустойчива, тя остава чудесна дори при тежки атмосферни условия.

Поддържащ грим

Луксозната и прецизна четка и високото качество не са единствените неща, които отличават Lashcode. Тя има поддържащи свойства. Укрепва и стимулира растежа през цялото време, когато е върху миглите. Не утежнява; подхранва миглите отвътре, благодарение на комплекс от разкрасяващи вещества. Lashcode е обогатена с три растителни екстракта: пшенични филизи, соеви филизи и Baikalin Skullcap. Заедно с тези екстракти, в състава влизат и: пантенол, аргинин и витамин Е. Всички компоненти проникват в миглите, контролират нивото на овлажненост, възстановяват уврежданията и улесняват разделянето на миглите. Така спиралата е способна да възпрепятства изтъняването и да стимулира растежа на миглите.

повече информация: lashcode.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *