Формулата на Nanoil Anti-Redness Face Serum е създадена, за да отговори на нуждите на чувствителната и реактивна кожа. Това не означава обаче, че този серум е направен само за кожата, податлива към спукване на капилярите и неконтролируемото зачервяване. Какви са другите ползи от Nanoil Anti-Redness Face Serum?

Формулата, ефектите и нанасянето са нещата, които определят качеството на дадена козметика. В случая на серума за лице срещу зачервяване от Nanoil, продуктът има много функции, благодарение на съставките, от които е направен. Какво точно означава това?

Всичко идва от съставките!

Nanoil Anti-Redness Face Serum е на водна основа и е обогатен със смес от натурални съставки. Това означава, че серумът е лека козметика, идеална за чувствителната кожа. Добре обмисления състав е ключът към успеха, така че какво можете да намерите е серума от Nanoil?

 • екстракт от липа – справя се с възпалението и успокоява дразненето.
 • екстракт от кипарис – хидратира, подхранва и осигурява защита.
 • екстракт от кестен – запечатва и подобрява еластичността на кръвоносните съдове.
 • екстракт от пунарнава – доказан естествен продукт против стареене.

Серумът е подсилен и с витамини, допълнителни хидратиращи съставки и хранителни вещества. Най-вече, серумът не съдържа фталари, парабени, изкуствени оцветители или аромати, които дразнят най-много кожата.

Nanoil Anti-Redness: какво може да постигне този серум?

Гледайки съставките, лесно е да се разбере, че Nanoil е постигнал успех при създаването на отличен серум за податлива към дразненето кожа. Той действа, когато другите козметики са прекалено силни и съдържат съставки, които не се толерират добре от чувствителната кожа. Серумът от Nanoil е нежен, но и ефикасен, справяйки се с няколко задачи едновременно. Какво може да постигне Nanoil Anti-Redness Face Serum? Той:

 • успокоява дразненето
 • подсилва и прави капилярите по-гъвкави
 • предотвратява спукаването им
 • намалява зачервяването
 • подобрява текстурата на кожата
 • предпазва от дразнене
 • регенерира скучната кожа
 • подсилва хидратацията

Защо трябва да си вземете серума от Nanoil?

За да третирате спуканите капиляри

Тъй като този серум е направен главно за податливата към зачервяване кожа, той действа като възстановява спуканите капиляри. Той е направен, за да изсветли паякообразните вени, които се виждат през кожата, но и да предотврати появата на нови съдови лезии. Как действа? Той прави стените на кръвоносните съдове по-гъвкави и силни.

За да намали розацеята и зачервяването

Струва си да се спомене, че можете да посегнете към Nanoil Anti-Redness Face Serum, дори и когато не се борите със спукани капиляри. Серумът помага за намаляване на зачервяването и упоритата еритема, характерна за кожата, засегната от розацея.

За да успокои раздразнената кожа

Интересното е, че Nanoil Anti-Redness Face Serum е козметика, която може да се включи в ежедневния режим за всеки тип кожа. Използвайте серума винаги, когато кожата се раздразни, когато искате се справите с възпалението или когато имате проблеми с толерирането на други козметики за грижа.

Nanoil най-добър серум за куперозна кожа

Номер 1 сред серумите за лице

Най-новото предложение от Nanoil в момента е един от най-популярните серуми за лице, препоръчван от козметиците, за да се погрижи за реактивната кожа. Той комбинира най-добрите натурални съставки с нежност, които са точно това, от което чувствителната кожа се нуждае. Следователно, ако желаете да се чувствате комфортно в собствената си кожа и да се отървете от нежеланите паякообразни вени и петната с една стъпка, изберете Nanoil Anti-Redness Face Serum и вижте сами колко чудесно действа. Тъй като повечето жени казват, че са приятно изненадани от ефектите, защо не се присъедините към групата на доволните клиенти?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *