Тънки, слаби и прави – такива са миглите на повечето жени. За съжаление полуперманентното удължаване на мигли може да ги отслаби допълнително, а прекомерното нанасяне на спирала ги натоварва значително. Затова си струва да заложите на естествените методи за удължаване на миглите. Един от тях е Nanolash Lash Lift Kit – комплект за повдигане и ламиниране на мигли за домашна употреба. Какво трябва да знаете за него?

Повдигане и ламиниране на мигли – по-дълги и регенерирани мигли в едно

Не може да се отрече, че в козметичните салони се предлагат безкрайно много процедури за мигли. Можете да изберете полуперманентно удължаване или боядисване с къна. Повдигането и ламинирането на мигли обаче непрекъснато набира популярност.

При тази процедура миглите стават по-дълги, извити и гъсти, като се използват естествени продукти, които същевременно възстановяват миглите. Това означава, че пропуските в структурата им се попълват, което им позволява да се възстановят правилно. В процеса се използват специални подложки за оформяне и извиване на миглите.

Тази процедура не отнема много време, но когато се извършва в професионален козметичен салон, може да бъде доста скъпа. Ето защо си струва да обмислите възможността да се сдобиете с Nanolash Lift Kit. Това е специално разработен комплект за повдигане на мигли в домашни условия и гарантира, че можете да постигнете същите резултати като в козметичен салон.

Povdigane na migli s komplekt ot Nanolash

Nanolash Lift Kit – какво представлява този комплект?

Комплектът Nanolash Lift Kit е истинска революция на козметичния пазар. Нека започнем с факта, че самата марка е станала известна с качествения си грим, грижа и оформяне на мигли. Сега тя отново изненадва с комплекта за ламиниране на мигли, който може да се използва в уюта на вашия дом.

Комплектът се състои от три продукта. Всеки от тях е обозначен с номер, определящ реда на приложение. Комплектът включва 10 х 0,5 милилитрови сашета от всеки продукт. Те са базирани на натурални съставки като абисинско масло и масло от гроздови семки. В резултат на това те са напълно безопасни и ефективно регенерират миглите.

Освен това комплектът за ламиниране и повдигане на мигли Nanolash включва и силиконови подложки – 3 чифта в 3 размера от S до L. Можете да регулирате размера според вида извивка, която искате да постигнете. Получавате и Lift Lash Glue – лепило за повдигане на мигли за фиксиране на подложките на място и други необходими аксесоари.

Всички продукти са с първокласно качество. Нещо повече, Nanolash Lift Kit е предназначен не само за професионалисти в областта на миглите, но и за обикновените жени без предишен опит в ламинирането на мигли. Ламинирането и повдигането на миглите може да подобри състоянието им без изкуствени ефекти и прекомерно натоварване.

Как да извършите ламинирането на мигли у дома с комплекта от Nanolash?

Nanolash Lash Lift Kit е много лесен за използване. Трябва да прочетете инструкциите и да почистите миглите, преди да нанесете продуктите. След това всичко, което трябва да направите, е:

  • да изберете размера на силиконовите подложки и с помощта на лепилото, включено в комплекта, да ги поставите върху клепача;
  • да нанесете продуктите един по един, съгласно указанията – всеки продукт трябва да остане върху миглите за около 7-10 минути;
  • преди да нанесете следващия продукт, предишният трябва да се отстрани.

На финала е достатъчно да избършете и разресвате миглите и да отстраните силиконовите подложки. Ефектът от повдигането и ламинирането на миглите е видим веднага. Можете да забравите за своята извивачка за мигли – тя вече няма да ви е необходима.

Povdigane i laminirane na migli

Повдигане на мигли с комплект от Nanolash – обобщение

Избирайки Nanolash Lift Kit, вие инвестирате не само в качествен продукт, но и в перфектен вид на миглите. За няколко минути миглите ще изглеждат значително по-дълги, по-плътни и възстановени. Нещо повече, дори не е необходимо да излизате от къщи. Цялата процедура може безопасно да се извърши у дома, а веднага след това можете да забравите за използването на извивачка за мигли.

Уверете се сами. Nanolash Lift Kit получава безброй положителни онлайн отзиви. Като се има предвид това, можете уверено да наречете този комплект един отличен продукт.