Класация на топ 6 писалки за вежди. Разгледайте нашия избор!

За да създадете прекрасен грим, имате нужда от дълготрайни продукти, които ще оцелеят през цели ден. Как да изберете най-добрите, когато има толкова много? Имаме решение. Разгледайте нашата класация и процесът ще е лесен.

Топ 6 писалки за вежди

1. Nanobrow Microblading Pen

Прецизна писалка за вежди

Микроблейдинг ефект без татуиране на веждите? Nanobrow Microblading Pen доставя такъв резултат! Този иновативен продукт позволява рисуването на много тънки линийки, имитиращи истински косъмчета, което наподобява микроблейдинг ефект. Тънкият, прецизен апликатор попълва празнините, създавайки триизмеред вид. Писалката от Nanobrow е прекрасна и уникална. Тя сгъстява дори много капризните и неконтролируеми арки. Водоустойчивата й формула изсъхва бързо и е дълготрайна – остава през целия ден без значение от метеорологичните условия. Искате ли да създадете експресивни, но все пак естествени вежди? Писалката от Nanobrow прави това възможно! Няма нужда да се притеснявате, че гримът ви ще се развали през деня. Няма по-добра алтернатива на перманентните вежди, които е възможно да не бъдат направени както трябва. Просто оцветете определените зони, правейки малки линийки. По този начин ще постигнете прецизни, тънки черти, прикриващи празнините. За по-силен ефект повторете целия процес. Направете резултата по-интензивен в зависимост от предпочитанията и повода. Оформете грима си както пожелаете! Тази много тънка писалка за вежди с удобен мек връх гарантира натурален грим без усилие. Ако не успеете да се гримирате по желания начин от първия път, просто вземете мицеларна вода и започнете отново.

2. Mac, Shape & Shade Brow Tint

Фантастична мултифункционална писалка за стилизиране, която със сигурност ще ви допадне. Този инструмент ще подсили обема дори на неконтролируемите косъмчета. Гримът ви определено няма да се изтрие през деня. Тази невероятна писалка със сигурност ще ви впечатли. Водоустойчивата Mac, Shape & Shade Brow Tint има рафиниран апликатор от едната страна – течна очна линия, и гъбичка от другата, която фиксира формата за дълги часове чрез пудра. Продуктът издържа на влажност и пот. Не се размазва през деня, така че гримът ви винаги ще е прекрасен. Нанесете го измежду косъмчетата, а след това използвайте течната очна линия, за да попълните и дефинирате формата. Гримът ви може да е лек или драматичен в зависимост от предпочитанията!

3. Milk Makeup Kush Triple Brow Pen

Това е много интересен продукт. Milk Makeup Brow Pen е бил направен по такъв начин, че да прикрива празнините с едно движение – той доставя отличен XXL ефект. Тройният издължен връх попълва всеки тип вежди лесно и бързо. Натуралният блясък на веждите ви ще бъде подсилен! Въпреки че тази писалка е с лек пигмент, можете да подсилите цвета, докато не постигнете желания резултат. Дълготрайната и водоустойчива формула определено няма да падне през деня и гримът ви ще изглежда чудесно! Съставът на този продукт включва масло от конопено семе, слънчогледово масло и алое вера. Грижа и стилизиране на веждите в едно! Чрез използване на писалката можете да хидратирате и подхраните деликатната кожа под очите. Milk Makeup Kush Triple Brow Pen е веган, тъй като не съдържа животински продукти.

4. Benefit Cosmetics Brow Microfilling Pen

Тази писалка е сензация! Тя осигурява микроблейдинг ефект и дори няма нужда да напускате дома си, за да го постигнете! Отсега нататък, веждите ви винаги ще изглеждат по мечтания начин. Benefits Cosmetics гарантира 24-часов микроблейдинг ефект, който изглежда натурално. Арките стават по-гъсти и плътни само след миг. Тройният апликатор на писалката рисува три тънки линии, които прикриват празнините. Деликатната формула помага на продукта да се адаптира към всички типове вежди. Той също е водоустойчив и не се размазва, изключително дълготраен е и лесен за нанасяне. Писалката прикрива празнините и създава много натурален вид, за който всички мечтаят. Веждите остават безупречни през целия ден! Дори начинаещите могат лесно да се справят с нанасянето. Тази писалка е налична в 4 нюанса.

5. Stila Stay All Day Waterproof Brow Colour

Тази невероятна писалка е оборудвана с прецизен апликатор. Той лесно се адаптира към всеки тип вежди. Впечатляващата прецизност и водоустойчивостта привличат хиляди жени по целия свят. Екстракти от мед, листа от алое и лайка могат да бъдат открити в състава – те се грижат и подхранват кожата. Писалката от Stila лесно се прокарва по кожата, осигурявайки дълготрайни резултати. Попълнете празнините без проблем! Просто създайте малки линии, имитиращи истински косъмчета, за да могат веждите да изглеждат естествено. Съхранявайте продукта хоризонтално, за да издържи по-дълго. Този продукт е водоустойчив и се използва лесно, предоставяйки феноменален грим. Формулата се нанася лесно и остава за през целия ден. Веждите ще останат фиксирани за дълго! Писалката от Stila има 3 нюанса, така че можете да сте сигурни, че ще тази, която пасва на чертите ви. Тя е определението за добре доефинирани и натурални косъмчета.

6. Anastasia Beverly Hills Micro-Stroking Detailing Brow Pen

Писалката от Anastasia Beverly Hills рисува допълнителни косъмчета, създавайки триизмерен ефект. Водоустойчивата формула се нанася лесно, лека е като перце и предоставя изключителна детайлност, имитирайки истински косъмчета с максимална прецизност. Писалката предлага цялостна и натурална дефиниция, които впечатляват. Апликаторът е здрав и тънък, идеален за създаване на допълнителни косъмчета. Най-накрая можете да се насладите на прекрасни, плътни вежди без празнини. Тази веган писалка за вежди не е направена от животински продукти. Няма аромат, парабени и алкохол в нея. Разклатете я преди употреба и после нанесете директно върху чиста и суха кожа. За да прикриете празните места, нарисувайте подобни на косъмчета линийки, обръщайки внимание на посоката на растеж на косъма. Писалката дарява с прекрасен грим само след миг!