Мечтаете ли за прекрасна и дълга коса? Искате ли целулитът и стриите да изчезнат? Чудите ли се какво може да се направи, за да предотвратите фините линии и да възвърнете стегнатостта на кожата? Запознайте се с аргановото масло от Nanoil, което може да постигне всичко това – да забави стареенето, да забърза растежа на косата, да подсили ноктите… и още!

Арганово масло Argan Oil

Nanoil Argan Oil: 100% органично | нерафинирано | студено пресовано

INCI: Argania Spinosa Kernel Oil

Размер: 50 мл

Има над 100 ценни съставки, които се съдържат в аргановото масло, създаващи мощна и мултифункционална козметика за всеки. Nanoil Argan Oil е антиоксидант, който се бори със свободните радикали и предотвратява преждевременното стареене на кожата. Маслото хидратира и подобрява еластичността. Без значение от типа кожа, аргановото масло помага на всеки да изглежда по-добре.

Ако търсите продукт за подхранване на ноктите, който е без изкуствени филъри, Nanoil Argan Oil може да е за вас. Ecocert сертификата доказва, че маслото е с най-високо качество.

Извлечено от мароканско арганово дърво, познато като ,,дървото на живота“, аргановото масло е най-популярното козметично масло в цвета. Всяка капка от продукта от Nanoil се грижи за кожата, косата и ноктите.

Съставки на чистото арганово масло

80% от Nanoil Argan Oil са незаменими ненаситени мастни киселини. Те предлагат само ползи за кожата и косата. Освен тях, чистото арганово масло съдържа и:

  • олеинова киселина, която пренася хранителните вещества до най-дълбоките слоеве на кожата и косата
  • фитостероли, които спират стареенето и даряват с младолик външен вид
  • флавоноиди, възстановяващи и съживяващи кичурите и кожата
  • витамин Е, борещ се със свободните радикали и предотвратяващ преждевременното стареене
  • бутироспермол, които успокоява раздразнената кожа; това е идеалната грижа след излагане на слънце
  • полифеноли, предпазващи кожата от повреди
  • омега-3 и омега-6, които са съществено важни за правилното функциониране на кожата

Ефекти от Nanoil Argan Oil върху косата и кожата

Това супер леко арганово масло действа при всеки. Толерира се добре от всички типове кожа и може да се използва като изцяло натурална алтернатива на обикновените околоочни серуми и такива за лице. Тъй като тази козметика е направена от една съставка, можете да я нанесете върху чувствителна, податлива към акне, увредена и мазна кожа, за да я хидратирате, да подобрите плътността й и да разкрасите външния вид.

Същото се отнася и за грижата за косата. Аргановото масло възвръща блясъка на скучните кичури и забързва растежа им. Масажирайте маслото в скалпа, за да се справите с неконтролируемото изтъняване и да успокоите мастните жлези. Цъфтящи краища? Нанасяйте аргановото масло по краищата всеки ден, за да видите подобрение.

Втривайте арганово масло в нокътната плочка и кутикулите редовно, за да подобрите състоянието им. Ако разнесете няколко капки от това златно масло по петите, коленете и лактите си, ще направите кожата по-мека и хидратирана. Не забравяйте да слагане малко от студено пресованото аргановото масло около очите и по миглите, за да подобрите еластичността им.

Арганово масло Argan Oil

Чудесна стойност и голям размер

Онлайн ревютата доказват, че Nanoil Argan Oil е мултифункционален продукт и е обичан от хиляди жени и специалисти по целия свят. При купуването на едно шишенце получаването 50 мл страхотен веган елексир. Маслото се абсорбира бързо, което прави разпределянето му бързо и лесно без значение от частта на тялото, която има нужда от хидратация и подхранване.

Използвайки Nanoil, можете да сте сигурни, че ще изложите тялото и косата си на най-добрата процедура. Това се отнася не само за аргановото масло, а и за другите козметики, които се предлагат от Nanoil.