Най-добрият хидратиращ крем… какво означава това? Хидратацията е важна за всеки тип кожа – суха, нормална, смесена и мазна. За да осигурите на кожата си подходяща хидратация, избирайте козметика, съдържаща съставки като растителни екстракти, глицерин, натурални масла, олио и витамини. Те създават предпазен щит върху кожата ви, за да повишат защитните ѝ способности и да я предпазят от изсушаване. Сухата и чувствителната кожа са особено податливи на въздействието на въздействието на околната среда. Имайки предвид нейните нужди, Ghasel създаде силно хидратиращия Maltese Honey Face Moisturiser. Ето какво трябва да знаете за него!

Ghasel Maltese Honey Face Moisturiser – уникален козметичен продукт на основата на мед

Хидратиращият крем Ghasel е създаден за суха кожа, която страда от липса на блясък, дехидратация и слаба хидролипидна бариера. Медът, комбиниран с активни съставки на растителна основа, носи успокояващо облекчение дори на изключително сухата кожа. Той създава тънък защитен филм върху кожата, който я предпазва от раздразнения и загуба на влага. Леката формула не натоварва кожата и се абсорбира бързо, като оставя кожата мека на допир. Овлажняващият крем Ghasel е идеален както за дневен, така и за нощен крем за лице.

Maltese Honey Face Moisturiser от Ghasel помага да възстановите младежкия си блясък и жизненост. Ежедневната доза от необходимите активни съставки, витамини и минерали поддържа кожата ви във възможно най-добро състояние. Красивата и здрава кожа е ключът към по-голямо самочувствие. Обикнете кожата си с Ghasel!

хидратиращ крем за лице

Незаменими активни съставки на Ghasel Moisturiser

  • Малтийски мед – укрепва кожата, възвръща нейната еластичност и гъвкавост, има антибактериални свойства и силно хидратира и подхранва. Съдържащият се в него витамин С подобрява тена на кожата, нежно я озарява и помага в борбата с обезцветяванията и следите от акне.
  • Масло от ший – уникална съставка, която интензивно хидратира и омекотява кожата, намалява раздразненията и петната, фино запълва и изглажда фините бръчки, стимулира производството на колаген и еластин и съдържа витамини А, Е и F.
  • Рициново масло – богат източник на ненаситени мастни киселини, необходими за правилното функциониране на кожата и нейната защитна бариера. То интензивно овлажнява и благодарение на витамин Е подмладява и възвръща жизнеността.
  • Кофеин – стимулира и енергизира скучния и уморен вид на кожата, подобрява микроциркулацията и намалява подпухналостта, така че лицето придобива сияен и свеж вид.
  • Градински чай – екстрактът от градински чай предпазва клетките на кожата от стареене, почиства порите и има антибактериални свойства и намалява симптомите на акне.
  • Зелен чай – известен с антиоксидантните си свойства, той почиства и тонизира, регулира производството на себум, намалява възпалението и се бори с несъвършенствата на кожата и петната.
    Научи повече: www.ghasel.mt