Маслото за коса Nanoil е посветено на косата с малка порьозност. Грижи се за косата както отвътре, така и отвън. Този продукт има две други версии с подобно действие. Те са Nanoil за коса със средна порьозност и Nanoil за коса с голяма порьозност. Разгледайте по-долу, за да научите как Nanoil може да осъществи мечтата Ви за красива и здрава коса.

Nanoil за коса с малка порьозност – действие и свойства

Косата Ви гладка, бляскава и мека ли е на допир? Маслото Nanoil ще се погрижи добре за нея. Този продукт ще укроти фината и лишена от обем коса. Благодарение на него, разресването и стилизирането ще стават по-лесно и по-бързо от всякога. Маслото за коса Nanoil съдържа малки частици, които лесно проникват във вътрешните структури на косата, подхранват я и я овлажняват. Маслото за коса Nanoil е подходящо за стилизиране на косата по такъв начин, за какъвто никога не сте се осмелявали да мечтаете. Естествените съставки в продукта подобряват състоянието на косата и скалпа, като косата придобива два пъти по-голям обем. Краищата на косата се регенерират, а кичурите се подхранват.

Nanoil за коса с малка порьозност – употреба

Най-хубавото нещо за маслото за коса Nanoil е, че употребата му позволява нанасяне върху суха и мокра коса. То е страхотно като допълнение към всекидневната грижа за косата или като допълнение към маската за коса и балсам. Нанесете маслото за коса Nanoil преди сушене и веднага след термична обработка. Бутилката е оборудвана с обикновена помпа. Ако искате косата и скалпът Ви да бъдат красиви и здрави, използвайте Nanoil всеки ден.

за коса със средна порьозност

Nanoil за коса с малка порьозност – съставки

Nanoil за коса с малка порьозност се състои от две масла със защитни и хидратиращи свойства: ший и купуасу. Съставът съдържа и няколко други масла за коса: сибирско масло против косопад, защитно кокосово масло, арганово масло за термозащита, рициново масло, стимулиращо растежа на косата, масло от бабасу за по-лесно оформяне и разресване, масло от моной. Nanoil за коса с малка порьозност съдържа допълнителни съставки като пантенол, Kerastim, витамин А, Baicapil, UV филтър и витамин Е.

Nanoil за коса с малка порьозност – от къде да го купите?

Nanoil за коса с малка порьозност е достъпно в Интернет на уебсайта на производителя. Онлайн пазаруването е брилянтно решение за хора, които нямат време да отидат до магазина и да потърсят козметиката, от която се нуждаят.

Предимства:

  • по-лесно стилизиране и укротяване на кичурите на косата
  • грижи се за косата отвътре и отвън
  • овлажнява и подхранва косата и скалпа
  • удвояване на обема
  • разнообразна употреба
  • различни естествени съставки
  • лесно достъпно
  • две други версии на маслото: за коса със средна и голяма порьозност

Недостатъци:

  • не всеки ще хареса комбинацията от дърво и стъкло в дизайна на бутилката.