Рициновото масло отново е на мода! Защо? Тъй като е мултифункционално и ефективно. Блогърите и знаменитостите вече са избрали своето любимо козметично масло: това е Nanoil Castor Oil. Дават му най-висока оценка и позитивни отзиви. Вижте колко много начини има за използването му по време на ежедневната грижа за кожата – ще останете шокирани!

естествени масла nanoil

Nanoil Castor Oil – знаменитост сред маслата

Най-популярното рициново масло? Без съмнение Nanoil Castor Oil. То е хит не само заради красивата си опаковка, но и поради качеството, размера и страхотните ефекти. Красивото шишенце съдържа масло с Ecocert сертификат. Трябва да се знае и че маслото от Nanoil е по-леко от другите, продавани в дрогерията, така че употребата му е истинско удоволствие.

Рициново масло от NANOIL – съставки

Рициновото масло е източник на есенциални, ненаситени мастни киселини, както и на уникалната рицинолеинова киселина, налична само в рициновото масло. Именно глицеридът на 18-въглеродната рицинолеинова киселина е отговорен за уникалните свойства на това масло. То съдържа също ценни протеини, минерали и витамин Е. Има различни козметични ползи за лицето, тялото и косата. Маслото съдържа също глицериди на олеинова, линолова, палмитинова и стеаринова киселини. Всички те даряват кожата с прекрасни резултати!

Рициново масло от NANOIL – свойства

Рициновото масло има антибактериални, противовъзпалителни и противогъбични свойства. То често се използва като съставка в козметики, борещи се с акнето. В допълнение рициновото масло е незаменимо за регенериране на слабата коса, вежди и нокти, тъй като ги подсилва и подпомага растежа им.

nanoil castor oil

ТОП 10 на най-популярните начини за използване на Nanoil Castor Oil

  1. Като серум за вежди и мигли.
  2. За подсилване на косата и спиране на косопада.
  3. Като серум за увредени краища.
  4. За метода за почистване с масла.
  5. За премахване на грима, дори водоустойчивия.
  6. Като балсам за увредени, чупливи нокти.
  7. За сухи колене и лакти.
  8. За антисептично лечение на крака.
  9. За масаж на тяло като процедура срещу целулит.
  10. Чудесен за мъже за поддържане на брадата.

Рициново масло от Nanoil – струва ли си да се купи?

Всеки човек, който е използвал Nanoil Castor Oil ще признае, че то действа страхотно! Без значение дали косата ви е тежка и твърда или тънка, суха и увредена или може би боядисана – маслото ще подейства на 100%! Изберете го, ако имате мазна, нормална или суха кожа. То е мултифунционално и идеално за всеки! Много хора признават. че благодарение на рициновото масло, несъвършенствата са изчезнали от лицата им, косата им се е подсилила и косопадът е спрял, миглите им са се регенерирали и веждите им са се сгъстили!

За повече информация погледнете официалния сайт на производителя nanoil.bg