Какво бихте жертвали за да имате по-дълги и плътни мигли? Аз жертвах собствените си очи, без дори да го осъзнавам. Винаги съм си мечтала за бляскави и невероятно дълги мигли. Някой момичета са щастливки и имат дълги мигли, но аз не бях сред тях. Понеже всички около мен имаха екстеншъни на миглите, си помислих, че това е нещото за мен. Приятелките ми казваха, че това спестява много усилия и време. Повярвах и точно преди година си направих удължаване на миглите – т.нар. екстеншън.

Трябва да призная, че изглеждаха невероятно. Но с времето въодушевлението ми се превърна в разочарование. Месеците минаваха и естествените ми мигли започнаха да се променят и да падат. Стигнах до момента, в който моята козметичка ми препоръча да използвам метода 1:3 с меки мигли от норка, за да получа пълен ефект. Това беше момента, в който осъзнах, че състоянието на миглите ми е много лошо. Имах мигли от норка в продължение на 3 седмици и тогава реших просто да спра да посещавам процедурите за запълване. Думите не могат опишат колко зле изглеждаха миглите ми. Отидох до дрогерията, за да си купя, който и да е серум за мигли , който използвах като основа за спиралата за мигли. Купих си Smashbox Lash възстановяваща терапия и балсам и го използвах всеки ден преди нанасянето на спиралата.

Smashbox (2)

Очаквах страхотни резултати, най-вече миглите ми да пораснат отново много бързо. Може би не бях достатъчно търпелива , но според мен Smashbox Lash възстановяващата терапия и балсам, не действа изобщо. Сега знам, че мазането с какъвто и да е серум няма да подобри състоянието на миглите.

nanolash3231-3Важно е да се подхранят корените на миглите, за да може от тях да пораснат здрави мигли. Тъй като не виждах никакви резултати, направих проучване и открих Nanolash. Точно обратното на Smashbox Lash, Nanolash се фокусира върху фоликулите на миглите и ги снабдява с витамини и минерали. Nanolash е снабден с малка остра четка, с която серумът за мигли се нанася върху линията на миглите. Имам Nanolash само от две седмици, но вече виждам как миглите ми започнаха да растат по-бързо и на мястото на празнините вече имам ново поникнали миглички. Smashbox Lash възстановяващата терапия и балсам не можеше да подейства по никакъв начин на гъстотата на миглите ми и съм много щастлива, че вече имам много по-добър серум за мигли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *