Удължаването на миглите, може да промени външния Ви вид изключително много. Благодарение на тях Вие сте по-привлекателни, по-секси и по-самоуверени. Екстеншъните за мигли толкова ли са добри, колкото естествените мигли? Вижте какво представлява процеса и какви различни видове екстеншъни за мигли се предлагат.

eye-2

Екстеншъни за мигли – Какво е това?

Екстеншъните за мигли представляват чисто и просто залепяне на изкуствени мигли към естествените. Въпреки, че звучи много просто, тази процедура трябва да се извърши от квалифициран козметик в салон за разкрасяване. Не е възможно да го направите само и е от изключително значение да се извърши от добър специалист в областта.

Изкуствените мигли се залепят с помощта на специално разработено и безопасно лепило. В зависимост от предпочитанията Ви, козметикът може да залепи единични мигли, снопчета или цели ленти с мигли. По време на процедурата миглите трябва да бъдат разделени една от друга и почистени от прах и остатъци от грим с помощта на специална четка. Много е важно козметичката да създаде релаксираща атмосфера, за да може клиентката да се удобно по време на цялата процедура. С помощта на малки пинсети, козметичката залепя изкуствените за естествените мигли, тази процедура се осъществява много близко до линията на миглите. Комбинацията от изкуствени и естествени мигли би трябвало да има трайност, толкова колкото отнема на изкуствената мигла да падне от само себе си, но това се случва при полагане на правилни грижи. При неправилна поддръжка, те могат да паднат или да се счупят преждевременно. Цялата процедура по поставянето на екстеншъните отнема около 1-2 астрономически часа. По време на цялата процедура клиентката лежи със затворени очи. Клиентката също така избира дължината, извивката и материала, от който са направени изкуствените мигли, а работата на техника е да одобри този избор и да предложи тези, които са най-подходящи.

nanolashqwe1Има и други методи, които да накарат миглите Ви да изглеждат дълги и плътни. Използването на качествен серум за мигли, какъвто например е Nanolash, може ефективно да направи миглите по-плътни и по-тъмни. Благодарение на природната формула с витамини и минерали, хората страдащи от кожни алергии и онези с чувствителна кожа могат спокойно да използват Nanolash.

Удължаване на миглите – методи
Най-популярните методи при поставянето на екстеншъни на миглите са 1:1, 2:1 и 3:1. Изглежда, че първият метод е най-популярния, основно поради невероятния естествен ефект. При поставянето, козметичката трябва да раздели всяка естествена мигла и да прикрепи към нея изкуствена с помощта на специалното лепило. Тази процедура може да продължи до три часа, така че е много важно да легнете в удобна поза. При метода 2:1 естествените ни мигли, трябва да поемат тежестта на 2 изкуствени мигли и съответно при 3:1 – на три. Тъй като естествените мигли се увреждат и стават податливи на счупване, подари тежестта на изкуствените мигли, се препоръчва използването на копринени мигли или такива от козина на норка, които са значително по-леки от синтетичните.

Видове синтетични мигли
Ако не можете да си позволите изкуствени мигли, поставени от обучен козметик, то можете да си купите снопчета или ленти с изкуствени мигли и да си ги сложите сами. Този метод обаче е полупостоянен и ще трябва да ги махнете в края на деня. Можете да намерите огромно разнообразие от изкуствени мигли онлайн, които имат различна извивка, дължина, плътност и цвят. Ще Ви трябват пинсети и лепилото, което обикновено върви в комплект с комплекта изкуствени мигли. Този вид изкуствени мигли се препоръчва за онези, които трябва да изглеждат великолепно за дадено специално събитие.

Екстеншъни за мигли – обобщение
Екстеншъните за мигли са прекрасна алтернатива, за онези имат къси и редки мигли и имат нужда спешна нужда от преобразяване. Важно е да сте наясно, че само обучен професионалист може да извърши тази процедура. Цената зависи предимно от броя на изкуствените мигли и материала, от който са направени. Самата процедура е дълготрайна, затова е необходимо да разполагате с достатъчно свободно време. Въпреки, че с този метод се постигат чудеса, той не се препоръчва на хората, които са алергични към лепилото или имат очни инфекции.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *