Косата ви е много суха, дехидратирана и прекалено третирана? Трудно ви е да постигнете красив външен вид? Течната коприна е идеална за опитомяване на неконтролируемата коса! Точно тази съставка се справя с хвърчащата коса, добавя блясък и защитава косата по цялата дължина. Хидролизираната коприна, с която маската от Nanoil е пълна, е най-ценната съставка. Насладете се на копринената формула и на силата на тази професионална маска.

Коприна – най-доброто нещо, което можете да дадете на косата си

Не преувеличаваме, когато казваме, че коприната е страшно полезна за косата: нищо не подобрява състоянието й повече от тази невероятна съставка, която е пълна с важни вещества. Коприната е богата на:

  • протеини (фиброини) – задържат водата в косъма
  • серицин (лепилен протеин) – придава уникален блясък и обгръща със защитен слой
  • витамини (A, F, H, B5, E) – незаменими за подобряване на състояниетго на косата
  • UV филтър – предпазва от вредното въздействие на слънцето и външните фактори
  • много аминокиселини (глицин, аланин, фиброин, серицин, лизин) – имат сходни свойства с протеините (те са изграждащи елементи на косъма)
@nanoil.official#haircare #beautifulhair #nanoil #hairroutine

♬ original sound – NANOIL OFFICIAL

Какъв ефект има коприната върху косата?

  • Благодарение на способността й да задържа вода, коприната може да абсорбира големи количества вода, така че хидратира и подхранва много добре.
  • Коприната изглажда структурата и затваря кутикулите. Ефектът, който получавате, е копринена гладкост, безупречна и контролируема коса, освободено от възли и наелектризирване.
  • Коприната подобрява както структурта на косъма, така и скалпа.
  • Благодарение на коприната, косата става по-мека. Краищата се защитават от цъфтене. Коприната предпазва кичурите от вредното влияние на слънцето, както и подсилва цвета.

Течна коприна: ВИП съставка за подхранване на косата

Течната коприна е най-добрата форма на коприната – молекулното тегло е ниско, така че тя успява да достигне до вътрешните слоеве на косъма и да ги възстанови, подсили и хидратира. Тази версия на коприната е направена за суха, увредена, скучна, прекалено третирана, боядисвана коса, която има нужда от възстановяване.

Маска за коса с течна коприна от Nanoil – най-добрата коприна за косата ви

Всички знаем за силата на маските за коса. Те са идеални за процедури, които лесно можем да правим у дома. Маската с течна коприна от Nanoil съдържа голяма доза висококачествена коприна. Тя включва перфектни компоненти, които правят структурата на косъма по-гладка след само едно използване и заключва водата вътре. Редовното използване ви позволява бързо да възстановите и подхраните кичурите.

Маската за коса с течна коприна от Nanoil е супер решение за всички видове проблеми: тя поправя щетите от боядисването, както и грешната ежедневна грижа и повредите от химикали.

Как да сте сигурни, че маската с течна коприна от Nanoil е най-добрата?

  1. Перфектни компоненти: висока концентрация на коприна.
  2. Идеална формула за всеки вид коса: много продукти с коприна натежават на косата, докато тази маска е лека и прави кичурите силни и жизнени: косата не губи обема си.
  3. Лесно използване: тази маска работи като професионална процедура, но е много лесна за използване. Няма нужда от шапки, дълги ритуали, затопляне на кърпа със сешоар. Нанасянето на маската от Nanoil е елементарно, бързо и удобно: трябва да я разнесете върху чиста, влажна коса и да я измиете след 10 минути.

Маска за коса с течна коприна от Nanoil – можете да очаквате бързи резултати

Професионалната маска с коприна за домашна употреба е невероятна! Ефектът говори сам за себе си. След първото нанасяне косата изглежда много по-добре. Коприната в маската от Nanoil силно хидратира и възстановява и защитава кичурите в същото време. Това е ефектът, който се постига:

  • Копринено гладка, мека, бляскава коса, която е лесна за стилизиране.
  • Здрава коса и възстановена структура.
  • Кичурите са по-малко податливи на повреди, загуба на хидратация или цъфтене на краищата.
  • Силна коса без наелектризирване.

Опитайте най-продаваната, високо оценена маска за коса с течна коприна от Nanoil! Вижте повече информация на www.nanoil.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *