Красиви, здрави, добре поддържани – това са характеристиките на миглите, които са най-добрата рамка за очите. За съжаление, жените са склонни да имат много проблеми с тези малки косъмчета. Миглите рядко имат хубава извивка и са склонни да изглеждат невзрачни. Добро решение се оказват клъстерните мигли за домашно приложение, които не утежняват истинските мигли. Кои от тях обаче си заслужават?

5-те клъстерни мигли за DYI приложение. Защо класирахме точно тези продукти

Изкуствените клъстерни DYI мигли стават все по-популярни. Благодарение на тези мигли жените могат да променят външния си вид за няколко минути. От друга страна, полуперманентното удължаване на мигли обикновено отнема много време, а освен това е скъпо.

В много от случаите при дългогодишно носене на изкуствени мигли естествените мигли са с нарушена структура и просто падат. Пропуските в миглите са сред най-големите кошмари на жените.

Всичко се промени, когато марки като Nanolash започнаха да предлагат клъстерни мигли за DYI приложение. Такива продукти не утежняват естествените мигли, освен това поставянето им отнема само миг и са доста издръжливи.

В същото време нарастващият брой на предлаганите клъстерни мигли прави избора на конкретен продукт труден. И затова класираме петте най-добри клъстера за мигли за нанасяне в домашни условия. При избора на продуктите взехме предвид следните фактори:

 •  лекота и удобство по време на нанасянето; то трябва да отнема само няколко минути.
 • издръжливост; колко дълго клъстерите за мигли се задържат от момента на поставянето им.
 • естетика; клъстерните DYI мигли трябва да изглеждат точно като истински мигли.
 • разнообразие; клъстерните мигли трябва да ви позволяват да създавате различни стилове и да можете да ги смесвате и съчетавате, докато постигнете желания резултат.

Като взехме предвид горните фактори, класирахме пет продукта, отговарящи на критериите.

5-те най-добри клъстерни мигли за домашна употреба. Кои от тях трябва си струва да опознаете?

Клъстерните DYI мигли позволяват на жените да променят бързо външния си вид. Изборът на правилния продукт обаче е от ключово значение. Съществуват много комплекти за поставяне на клъстерни мигли с добра реклама, но обещанията на производителите понякога нямат нищо общо с реалността.

Нека разгледаме ТОП 5 продукта, които трябва да привлекат вниманието ви!

#1 Nanolash DIY Lash Extensions

фалшиви мигли

Nanolash е марка, която е позната на всяка жена. В продължение на много години марката предлага качествени продукти, които могат да се използват както за грижа за миглите, така и за оформянето им.

Веднага след като бяха пуснати на пазара, DIY Lash Extensions бяха обявени за най-добрите клъстерни мигли и спечелиха доверието на жените. Изобщо не сме изненадани. DYI Lash Extentions от Nanolash са първокласен продукт, който се оказва ненадминат.

Нека първо се съсредоточим върху външния вид на клъстерите мигли. Миглите са равномерно разположени върху черна лента – гъвкавата лента се слива с естествената линия на миглите. Благодарение на черния цвят тя не се забелязва, а освен това маскира пропуските в истинските мигли. Миглите на клъстери са изработени от гъвкав и лек материал, което ни позволява да ги приспособяваме към формата на очите без усилие. Няма да усещате никаква тежест, носейки ги, и те са напълно безопасни за чувствителните очи.

DIY Lash Extensions са изключително лесни за нанасяне. To отнемa 10 минути и това се потвърждава от жените в отзивите. Всичко, което трябва да направите, е:

 • нанасяте лепилото по всички мигли и изчаквате от 30 до 60 секунди, за да стане достатъчно лепкаво.
 • поставете клъстер под истинските мигли, възможно най-близо до линията на миглите.
 • завършете процеса, като нанесете фиксатора и отстраните лепкавия слой.

Това е всичко, от което се нуждаете, за да се насладите на бляскави мигли с Nanolash DIY Lash Extensions.

Трябва да се отбележи също, че комплектът за удължаване на мигли Nanolash съдържа цели 36 снопчета; на практика, като се има предвид, че за еднократна употреба са ни необходими около 4 или 5 снопчета на око, кутията е достатъчна дори за 4 приложения. Този брой се оказва по-голям, защото тези клъстери мигли могат да се използват многократно, след като бъдат отстранени и почистени. DIY Lash Extensions са с добро съотношение цена-качество.

Жените могат да изберат един от осемте налични стила мигли, така че със сигурност могат да направят перфектния избор за своите нужди и очаквания. Всяка кутия включва три дължини на миглите: 10 мм, 12 мм и 14 мм. Това означава, че можете да ги използвате за мигли от типа Russian Volume или за по-фини стилове.

Марката Nanolash предлага и пълен комплект от клъстерни мигли на невероятно атрактивна цена. Комплектът съдържа миглите плюс:

 • Nanolash лепило – то е с черен цвят, затова блестящо изравнява цвета на истинските и изкуствените мигли.
 • Nanolash препарат за премахване – той ви позволява да отстранявате лесно клъстерните мигли, без да увреждате истинските си мигли.
 • Nanolash фиксатор – той бързо премахва лепкавите слоеве от лепилото.
 • ергономични пинсети за мигли – изработени са от неръждаема стомана.

Комплектът за клъстерни мигли включва всички основни продукти за удължаване на мигли в домаюшни условия.

Друго нещо, което трябва да бъде оценено, е обявеният петдневен срок на употреба. Рецензентите също съобщават, че са могли да носят миглите Nanolash много по-дълго, а освен това някои от тях дори са използвали повторно същите снопчета! Те съобщават, че миглите са имали същата форма и са изглеждали добре след отстраняването им.

Всички гореизброени предимства не ни оставиха никакви съмнения, че Nanolash DIY Lash Extensions определено заслужават да бъдат на върха на класацията!

#2 TATTI Invisi-Lash Kit

Комплектът за удължаване на мигли Invisi-Lash Kit на марката TATTI е класиран на второ място. Тези клъстерни мигли са съвсем нови на пазара. Както повечето марки, и TATTI предлага пълен комплект за поставяне на клъстерни мигли за DYI употребa.

Този комплект съдържа различни дължини на клъстерите мигли и допълнителни аксесоари, но тестерите съобщават, че лепилото няма удобен апликатор, което ще ви попречи да поставите миглите лесно. Формата на клъстерите може да се окаже проблематична. Миглите са естетични, но прозрачната лента може да ви попречи да постигнете напълно естествен вид. Тези клъстери от мигли имат ясно забележима лента, която не успява да се слее с линията на миглите.

Марката обещава, че можем да извършим поставянето за около 10 минути и това е възможно, при условие че имате опит в нанасянето на изкуствени мигли. Миглите са изработени от доста твърд материал. Те ще ви позволят да създадете визия тип Russian Volume, но в този случай нанасянето може да отнеме повече време.

Времето, през което можете да носите миглите от Invisi-Lash Kit, се очаква да бъде 4 дни и според мненията това е истина. Това обаче не е страхотен резултат в сравнение с клъстерните мигли на Nanolash, които могат да се задържат в продължение на 5 дни или дори по-дълго.

В обобщение, клъстерните мигли от комплекта TATTI Invisi-Lash Kit са добри, но има няколко неща, които могат да бъдат подобрени.

#3 KISS Falscara Starter Kit

KISS Falscara Starter Kit предлага изкуствени DYI мигли за домашна употреба, но комплектът изглежда непълен.

Той включва основни аксесоари за домашно удължаване на мигли, но марката подчертава, че клиентите трябва да закупят допълнителен продукт, специален нощен продукт, ако искат миглите да са по-дълготрайни. Ако не го направят, те могат да се носят само един ден. В комплекта липсва и препарат за премахване, който е необходим за свалянето на миглите. Необходимо е също така да се подчертае, че миглите няма да са годни за повторна употреба, след като ги покриете с нощния продукт.

Що се отнася до миглите, те се усещат меки и леки, като изглеждат доста реалистично.

Споменатите недостатъци, макар и да изглеждат дребни, ни пречат да поставим стартовия комплект KISS Falscara по-високо в класацията.

#4 Velour Xtensions Kit

Velour Xtensions Kit е базов комплект мигли, който също не може да се нарече завършен. Той включва само клъстерни мигли, лепило и апликатор. Веднага ще забележите липсата на фиксатор, който може да е от съществено значение за дълготрайните резултати. И в този случай в комплекта за мигли липсва важният отстраняващ препарат.

Що се отнася до външния вид, снопчетата мигли от комплекта Velour Xtensions изглеждат добре, съвсем естествено, фино и плътно. Тези клъстери мигли – за разлика от Nanolash DIY Lash Extensions – не са за многократна употреба. Жените, които ги тестваха, съобщиха, че отделните мигли са започнали да падат след отстраняването им. Това от своя страна показва, че комплектът Velour Xtensions предлага малко по-лошо качество на клъстерните удължители за мигли в сравнение с другите продукти в нашия списък.

В същото време, като се има предвид, че това е един от най-скъпите комплекти клъстерни DYI мигли на пазара, смятаме, че ниското качество не е приемливо.

#5 Lilac St Intro Starter Kit

Lilac St Intro Starter Kit е с най-ниско в класацията. Тези клъстерни DYI мигли предлагат съвсем естествен вид и разнообразие.

Жените могат да избират между различни видове извивки, дължини и цветове, което им позволява да създадат какъвто стил мигли пожелаят. Клъстерите мигли от Lilac St Intro Starter Kit са подходящи както за деликатна визия на миглите, така и за обемни мигли.

Производителят уверява, че можете да поставите клъстерите мигли само за няколко минути, но жените, които са ги изпробвали, споделят, че това им е отнело повече време. Лошо оформеният апликатор е сред основните недостатъци, за които се споменава. Нека ви припомним, че нанасянето на клъстерните мигли Nanolash отнема на жените които са ги изпробвали най-много 10 минути, независимо от обстоятелствата.

Трайността на приложението на миглите Lilac St Intro Starter Kit се оценява на 4 дни. Това е подобно на повечето продукти, но все пак със сигурност не е най-добрата оценка.

Що се отнася до качеството и естетиката, тези клъстерни мигли определено си заслужават, обаче много други марки предлагат продукти от същия клас на много по-добри цени или в по-големи опаковки за попълване на същата цена. Кутията с мигли за попълване Lilac съдържа само 10 броя, което се равнява на само едно приложение.

Обобщение на класацията на 5-те най-добри Изкуствени клъстерни DYI мигли за домашно приложение

Клъстерните DYI мигли със сигурност могат да се нарекат козметична революция. Използвайки ги, жените могат лесно да накарат миглите и очите си да изглеждат по най-добрия начин и да се радват на резултати, които продължават няколко дни.

Nanolash DIY Lash Extensions е лидер в тази категория. Носенето им води до много предимства и най-важното е, че поставянето им е наистина лесно.

Когато търсят клъстерни DYI мигли, жените трябва да се съобразяват със собствените си нужди и очаквания. Те трябва също така да знаят на какъв резултат и вид на миглите разчитат. Имайки предвид това, изборът на правилния продукт ще бъде много по-лесен!